Catalunya Diari

Es permeten els desplaçaments a segones residències dins de la regió sanitària en la fase 1

També es pot anar a hotels o allotjaments turístics dins de la mateixa zona

Els Mossos d'Esquadra de Lleida fent controls a l'A-2 el 20 de març de 2020
Augmenten els controls a les carreteres catalanes per evitar desplaçaments | Catalunya Diari

El govern de Pedro Sánchez ha rectificat fa unes hores i, finalment, permetrà els desplaçaments a segones residències si són dins de la mateixa regió sanitària en aquells territoris que dilluns entrin en fase 1. Cal recordar que a Catalunya, només canviaran de fase tres regions sanitàries: Pirineu, Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre.
 
 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 
 
Després que aquest matí fonts del govern espanyol asseguressin que no es podien fer aquest tipus de desplaçaments per la mobilitat que representarien, al migdia i en roda de premsa, el president espanyol, Pedro Sánchez, ho ha contradit. Més tard, fonts del govern estatal han explicat que l'ordre s'ha avaluat de nou i que, finalment, s'ha decidit permetre aquests tipus de desplaçaments sempre que es facin dins la mateixa regió sanitària. La fase 1 també permet els desplaçaments dins la mateixa zona per anar a hotels o allotjaments turístics.

Comentaris

envia el comentari