Catalunya Diari

Els drames coreans de Netflix que no et pots perdre

Si t'agrada aquest gènere, hi ha diversos títols que has de veure
Mr. Sunshine, uno de los mejores dramas coreanos en Netflix.
'Mr. Sunshine' és un dels drames coreans que pots trobar a Netflix i que no t'hauries de perdre si t'agrada el gènere | Netflix Asia

 

Coneguts igualment amb el nom de k-drames, aquesta classe de programes de Corea del Sud han esdevingut molt exitosos, i cada vegada els segueix més gent. De fet, la plataforma Netflix ha volgut fer una aposta per aquestes produccions i ha inclòs a la seva programació diversos k-drames molt exitosos a Corea del Sud, que omplen les estones d'oci d'una gran part dels habitants del país.

 

Les millors sèries i drames coreans que trobaràs a Netflix

Com ha explicat 'Carácter Urbano'els drames més exitosos de Corea del Sud es vertebren al voltant de temàtiques com les històries farcides de drames, els actors hàbils, les venjances, les famílies riques... I ara els podrem trobar també a la plataforma Netflix, per poder passar una estona ben entretinguda mirant-los.

 

Netflix ens ofereix un catàleg molt extens de sèries i drames coreans, com ara —i entre altres— 'Noble', 'Boys Over Flowers', 'K-POP Extreme Survival' o 'My Love'.

 

Tot seguit, hem preparat un recull de les sèries i els drames coreans més interessants que trobaràs a Netflix.

Strong Girl Bong-soon

Tot i que hi ha molta gent que no ha sentit mai aquest nom, 'Strong Girl Bong-soon' ha gaudit d'un gran èxit comercial al continent asiàtic i, dins de la història televisiva, ha passat a ser un drama coreà dels més ben qualificats.

 

Oh My Ghost

Una altra sèrie televisiva coreana molt recomanable que pots trobar a Netflix és 'Oh My Ghost', que protagonitza Park Bo-Young i que va estrenar-se l'any 2015. La producció explica la història de la Na Bong-Sun, una jove tímida que, a causa de la seva àvia xaman, en algunes ocasions veu fantasmes

 

La història és ben singular i poc convencional, però resulta ben entretinguda: un bon dia, un fantasma d'una verge luxuriosa posseeix la noia. De mica en mica, ajudada per l'esperit de la verge que l'ha posseït, la jove conquerirà el xef amb qui treballa.

 

Black

Es tracta d'un thriller de fantasia que se centra en un àngel que resideix dins del cos d'un home que treballa com a policia, i que es dedica a fer de guia de les ànimes errants quan han mort. Ara bé, la seva feina s'acaba complicant quan li toca posar-se a perseguir un company fugitiu i acaba esbrinant la veritat sobre diversos crims que havien quedat sense resoldre.

 

Els problemes de l'home, però, no s'acaben en aquest punt: el protagonista de la història acaba enamorant-se d'una dona humana, cosa que trenca les regles i fa que quedi condemnat a l'oblit etern. La barreja d'esdeveniments paranormals i de crims fa que es tracti d'un dels drames coreans més recomanables de Netflix.

 

Boys Over Flowers

L'any 2009, a Corea del Sud es va emetre 'Boys Over Flowers', una sèrie televisiva molt popular que va comptar amb un total de 25 capítols i que ens parla de la història d'una noia treballadora i del vincle que té amb un grup de nois arrogants i rics que estudien en una escola privada. El seu eix vertebrador són els maltractaments que infligeixen aquests nois als altres alumnes del centre, així com el triangle amorós que s'estableix entre la noia protagonista i dos membres d'aquest grup de nois rics.

 

 

Stranger

Un drama coreà que, a diferència d'altres títols del país que hem mostrat i que van tenir molt poca transcendència fora del continent asiàtic, va esdevenir tot un èxit tant a nivell nacional com internacional després de figurar dins del recull de millors sèries televisives que l'any 2017 va publicar el 'New York Times'.

 

Per resumir-ho, la sèrie mostra la història d'un fiscal que no té cap emoció i d'una detectiu plena de passió i entusiasme que formen un tàndem per mirar de descobrir la corrupció terrible que s'amaga rere diversos assassinats en sèrie. Amb diverses actuacions estel·lars i una trama tensa, la intriga es mantindrà al llarg de tota la producció. Tot i que Netflix està ple de sèries que parlen de crims i assassinats que no s'han resolt, es tracta d'una de les que tenen millor valoració de totes.

 

Cain and Abel

Tal com ens revela el seu nom, aquesta producció està fonamentada en la història de la Bíblia que parla de la gelosia que sentia Caín cap a Abel, el seu propi germà. Igualment, 'Cain and Abel' ens mostra la història de dos germans que, entre ells, són totalment diferents, i ens parla de la gran gelosia que amenaça la seva existència. 

En cas que gaudeixis amb els drames, t'agradarà molt aquesta producció que, amb els seus girs, no et deixarà indiferent. Està farcida de detencions, odis, traïcions, plans de mort, pèrdues de memòria, etc.

 

Hello My Twenties

Aquesta producció coreana de Netflix fa un seguiment dels alts i baixos d'un grup de cinc noies. Es tracta, de fet, de la versió coreana de 'Derry Girls', una sèrie d'origen britànic, tot i que no compta amb tant d'alcohol ni amb tants personatges. 'Hello My Twenties' parla d'aquest grup de noies que van a la universitat i que, allà, s'han d'enfrontar a diversos obstacles dins de l'àmbit de les relacions, dels diners, de l'amor i, fins i tot, del son.

 

Cadascun dels seus espectadors es pot identificar amb una protagonista de la història, perquè hi ha un ventall molt ampli de possibilitats que es poden escollir: l'esbojarrada, la tímida, la treballadora que no ha aclucat l'ull durant diverses setmanes, l'enamorada i la noia popular que és odiada per tothom.

 

Beating again

Es va estrenar l'any 2015, i és un altre drama coreà ben interessant i disponible a Netflix. En aquest cas, se l'ha descrit com una producció en què es combinen els assassinats, l'espionatge i la dramatúrgia romàntica, i tot barrejat amb la fantasia.

 

La història està centrada en la vida d'un home que s'anomena Min Ho, que és un inversor sociòpata i sense escrúpols que du ben endins una venjança personal contra el seu oncle. De manera miraculosa, el seu cor fred es transforma després de passar per un transplantament de cor. La producció, sense centrar-se en els detalls, prova de fer-nos veure que tothom pot canviar, també la gent més dolenta.

 

Something in the Rain

Disponible també a la plataforma Netflix, aquesta producció coreana examina l'evolució de les relacions romàntiques. Va esdevenir tot un èxit a nivell comercial i també va transformar-se en un dels drames coreans més ben valorats al llarg de tota la història televisiva.

 

El seu gran èxit es basa en el fet que el vincle romàntic que s'estableix entre els seus dos personatges principals té un component real molt important. La història està fonamentada en el lligam d'una treballadora d'una cafeteria de 30 anys amb el germà petit de la dona que és la seva millor amiga, que dissenya videojocs i que tot just ha tornat al país després de passar una temporada a l'estranger.

 

Mr. Sunshine

'Mr. Sunshine' constitueix l'únic drama coreà de l'època que hem inclòs en aquest llistat. Explica la història dels activistes que, a l'inici del segle XX, treballen a favor de la independència coreana. El personatge principal de la producció neix en l'esclavitud, aconsegueix marxar als Estats Units i, uns quants anys després, acaba tornant al seu país treballant d'oficial dins de la Infanteria de Marina dels Estats Units.

 

Quan torna a Corea, s'enamora i també s'adona que hi ha un complot des de l'estranger per mirar de colonitzar el país. La producció va ser aclamada pels crítics gràcies al seu rigor històric, a la seva cinematografia i a la seva narració, i va aconseguir el premi Drama de l'Any durant la sisena edició dels Premis APAN Star. Si gaudeixes amb un bon drama històric, aquesta sèrie és per a tu.Comentaris

envia el comentari