Catalunya Diari

Drivim Lleida celebra el mes del SUV a uns preus i condicions immillorables

El C3 aircross es pot aconseguir per només 185 euros al mes i, el C5 aircross, per 285 euros mensuals

Imatge del concessionari a Lleida
Imatge del concessionari a Lleida. | Citroën

El concessionari Drivim a Lleida celebra aquest octubre el mes del SUV i, per aquest motiu, ha preparat els millors preus i condicions per als seus clients.

Amb la intenció d'oferir les propostes que més s'adapten a les necessitats del mercat, des de Drivim informen que en l'actualitat disposen del C3 aircross i el C5 aircross a molt bon preu! 

 

Imatge del C3 Aircross.
Imatge del C3 Aircross. | Drivim

Uns preus mensuals molt atractius

En aquest sentit, el C3 aircross (consulta aquí totes les ofertes del SUV C3 aircrosses pot aconseguir per només 185 euros al mes i, el C5 aircross (consulta aquí totes les ofertes del SUV C3 aircross), per 285 euros mensuals. I, per si tot això fos poc, al cap de quatre anys de la compra tens tres opcions: quedar-te'l, canviar-lo per un de nou o bé simplement tornar-lo. D'aquesta forma, sempre tindràs l'oportunitat de dur un cotxe nou i amb els millors serveis i prestacions.

Imatge del C5 Aircross.
Imatge del C5 Aircross. | Citroën

 

Si estàs buscant un SUV i tens dubtes sobre la teva elecció, no t'ho pensis dues vegades i apropa't a un concessionari Drivim Lleida i mira i prova el que més t'agradi sense cap mena de compromís. I si no vius a Lleida, tens l'opció de què et puguin entregar el vehicle a domicili.

Celebres tu també el mes del SUV amb Drivim? Sortiràs guanyant!

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari