Catalunya Diari

EasyJet afegeix sis noves rutes des de Barcelona per a aquest estiu

Estaran operatives fins al 25, 29 i 30 d'octubre i comptaran amb dues, tres o fins a quatre freqüències setmanals

EasyJet ha anunciat aquest dimarts que oferirà sis noves rutes des de l'aeroport del Prat a Copenhaguen, Zurich, Praga, Salzburg, Òlbia i Àmsterdam.

Segons ha explicat la companyia en un comunicat, s'han activat 18 noves rutes, de les quals sis són les que surten des de Barcelona, on easyJet disposa d'una base fixa.

Les primeres rutes que es posaran en marxa seran les de Copenhaguen, Amsterdam, i Praga el 19 de juliol i l'endemà ho faran les de Salzburg, Òlbia i Zurich. Estaran operatives fins al 25, 29 i 30 d'octubre i comptaran amb dues, tres o fins a quatre freqüències setmanals (dues a Òlbia i Salzburg, tres a Praga, Copenhaguen i Zuric i quatre a Amsterdam).

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pla general d'un cartell informatiu de la covid-19 i d'un passatger arrossegant una maleta amb el control de seguretat de la T1 de l'Aeroport del Prat
EasyJet afegeix sis noves rutes des de Barcelona per a aquest estiu | LleidaDiari.cat

Les noves rutes també responen al reajustament de la programació

Les noves rutes també responen al reajustament de la programació que easyJet ha fet després de l'anunci del Regne Unit d'endarrerir la desescalada. «És justament la nostra flexibilitat la que, després de l'anunci del Regne Unit, ens ha permès augmentar les rutes en les nostres tres bases espanyoles», ha afegit el conseller delegat de la companyia en un comunicat.

EasyJet també compta amb dues bases més a l'Estat, en aquest cas estacionals. Concretament, es troben a Palma i Màlaga, aquesta darrera inaugurada aquest mes. Des de la base de les Balears disposa connexions amb Copenhaguen, Munic, Estocolm, Goteborg, Porto i Lilla-Lesquin i des d'Andalusia a Copenhaguen, Estocolm, Bèrgam, Lilla-Lesquin i Luxxemburg i des de la base andalusa.

Les reserves de viatges han augmentat més d'un 10%

Les reserves de viatges realitzades a través de les agències per a aquesta temporada han augmentat més d'un 10% respecte al mateix període de 2020. Tot i això, les xifres d'enguany encara es mantenen un 50% per sota dels nivells previs a la pandèmia, segons una enquesta realitzada per l'Associació Corporativa de Viatges Especialitzats (ACAVe).

La patronal del sector ha reclamat l'homologació de la vacuna Sputnik per atraure turistes procedents de Rússia, un mercat «fidel» i amb un alt poder adquisitiu. Així mateix, ha demanat acords amb el govern britànic per reactivar el mercat, amb un pes important sobre el turisme de tot l'Estat.


Comentaris

envia el comentari