Catalunya Diari

L'efecte òptic que ha posat a Eduardo Inda una senyera per corbata

Una imatge superposada ha creat un curiós efecte òptic amb aquesta peça de roba del periodista

Eduardo Inda
Eduardo Inda a aparegut amb una bandera catalana per corbata a 'Al Rojo Vivo' fruit d'un curiós efecte òptic CatalunyaDiari.cat

Ahir les xarxes socials es van omplir de comentaris cap a Eduardo Inda, però aquesta vegada no per una polèmica seva sinó per la corbata que duia. Durant l’emissió de ‘Al Rojo Vivo’ el periodista es trobava parlant de l’exhumació de Franco, quan a la cantonada inferior dreta va aparèixer  una pantalla en petit on es podia veure a Quim Torra fent el balanç de l’any del Govern a Catalunya.

Curiosament les dues imatges es van fusionar i la bandera catalana quedava minimitzada amb la corbata d’Eduardo Inda fent que en un principi sembles que la bandera era part del seu vestuari. La imatge només s’ha pogut veure durant uns segons però algun espectador ja l’ha capturat i ho ha compartit a les xarxes socials juntament amb la frase: «Pensava que Inda portava posada una corbata amb la bandera de Catalunya i no entenia res».

La imatge no ha trigat a estendre’s i generar comentaris a les xarxes socials. Cal destacar que Eduardo Inda sol ser molt crític amb el Govern de la Generalitat i el procés català i per això ha sobtat tant aquest inesperat muntatge fruit de la casualitat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari