Catalunya Diari

L'EMA decidirà al juliol si els adolescents també es poden vacunar amb Moderna

L'EMA va autoritzar recentment l'ús de Pfizer-BioNTech en menors d'entre 12 i 15 anys

L'Agència Europea de Medicaments (EMA, per les seves sigles en anglès) decidirà al juliol si els adolescents també es poden vacunar contra la covid-19 amb l'antídot de Moderna.

Dues setmanes després d'autoritzar la vacuna de Pfizer-BioNTech per als menors d'entre 12 i 15 anys, el regulador de la UE ha anunciat aquest dimarts que ha començat a estudiar si el vaccí de Moderna és segur i eficaç per als menors d'entre 12 i 17 anys.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els científics de l'EMA faran una «avaluació accelerada» dels resultats dels assajos clínics i donaran la seva opinió al juliol si no reclamen «informació addicional» a la farmacèutica.

Pla detall de la vacuna Moderna
L'Agència Europea de Medicaments decidirà al juliol si els adolescents també es poden vacunar amb Moderna | LleidaDiari.cat

Les proves realitzades amb més de 2.500 adolescents indiquen una efectivitat del 100%

Les proves realitzades amb més de 2.500 adolescents indiquen una efectivitat del 100% i una «bona tolerància», defensa Moderna.

Mentre la vacuna Pfizer-BioNTech ja estava autoritzada per als majors de 16 anys des de finals de desembre del 2020, Moderna només tenia l'aval per vacunar els majors de 18 anys.


Comentaris

envia el comentari