Catalunya Diari

Una catalana portarà els seus nets a Disneyland amb els diners de la loteria

Lola Padilla, de Castellbisbal, ha explicat que sempre els ha volgut portar, però que fins ara no tenia prou diners

Aquest dissabte s'ha celebrat el tradicional sorteig de la Loteria de Nadal, que ha donat el tret de sortida oficial a les Festes de Nadal. A Catalunya han esquitxat diversos premis, que ens han donat imatges de celebració a molts llocs. Un dels punts més afortunats ha estat el municipi de Castellbisbal, a la comarca del Vallès Occidental, on ha caigut tota una sèrie del segon premi, el 21.015.  En total, la propietària de l'Administració número 1 de la localitat, Pérsida Pasteller, ha repartit 1.250.000 euros. 

«Tinc clar que portaré els meus nets a Disneyland»

Com no podia ser d'una altra manera, al local s'han anat apropant, només saber la notícia, centenars de curiosos, però també alguns dels afortunats. Una de les guanyadores, Lola Padilla, ha acudit amb un dels seus nets als braços, visiblement emocionada, i ha assegurat que està «molt contenta».

La dona ha explicat davant dels mitjans que el dècim premiat el té compartit amb les seves dues germanes, i que els més beneficiats seran els seus nets. «Ho tinc clar, m'emportaré els meus nets a Disneyland, perquè sempre els he volgut portar però no tenia diners», ha assegurat Lola.  El moment en el qual es va adonar que era una de les guanyadores va ser molt inesperat.  Segons Lola, li van dir per «WhatsApp», perquè es va llevar «gairebé a les deu». «He anat a on tenia els números i dic 'però si el tenim nosaltres!'». 

La seva germana, Lupe Padilla, ha afegit gairebé sense poder contenir l'emoció, que estaven «tranquil·lament a casa» i que «de sobte» es van adonar que tenien el número. La dona ha explicat que repartirà els diners entre els seus fills perquè «són el més important» a la seva vida. En definitiva, un premi que ha caigut molt bé en aquest municipi vallesà, i que servirà per encarar el Nadal i el pròxim any amb molta més seguretat econòmica. 


Comentaris

envia el comentari