Catalunya Diari

Felicitats: Una empresària del Pallars guanya el concurs Premi Jove emprenedor

El premi s'organitza des del Consell Comarcal del Pallars Jussà conjuntament entre el CEI Pallars Jussà, que forma part de la Xarxa CEI que dinamitza GLOBALLEIDA

Imatge de Carla Roset
Una empresària del Pallars, guanya el concurs Premi Jove emprenedor | LleidaDiari.cat

El Premi Jove emprenedor ha arribat a la seva 19a edició i, en aquesta ocasió, la premiada ha estat la firma de cosmètica natural es va endur el Premi Jove Emprenedor del Jussà 2021.

Carla Roset, de la Pobla de Segur, titular de l'empresa The Handcrafted Factory, ha estat guardonada amb els 1.500 euros amb què està dotat el Premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà. Roset produeix diferents tipus de sabons i tractaments naturals per al cos elaborats de forma artesanal a partir d'ingredients d'origen 100% botànic.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La història empresarial de la Carla

El 2018 la Carla impulsa Cr Habitatges, una empresa de gestió de lloguers turístics que actua com a mediadora immobiliària entre propietaris de segones residències, i clients que demanen aquest tipus d'allotjament per a les seves vacances o escapades.
L'objectiu empresarial és rendibilitzar habitatges tancats o infrautilitzats de forma que acabin essent una font de nous ingressos pels propietaris. Desentendre els propietaris dels mateixos de tota mena trasbals oferint-los una
gestió global del lloguer.

Quan comença la pandèmia el març del 2020 el projecte empresarial s'atura completament i la Carla lluny d'arrugar-se en una situació completament adversa, comença un nou projecte empresarial The HAndcrafted Factory, un obrador on fabrica i comercialitza productes de cosmètica natural. Aquests productes són cosmètics sòlids que respecten el medi ambient, són completament naturals i sostenibles. Els clients són tot el públic en general, però molt especialment aquelles persones amb alguna patologia a la pell, als quals la cosmètica natural les ofereix una molt bona alternativa als productes convencionals de laboratori.

Els altres premiats

El segon premi, dotat amb 1.000 euros ha estat per l'artista Andrea Vives amb El Cau de l'Art un espai de coworking creatiu que actua com a punt de trobada d'artistes.

El tercer premi, de 500 euros ha recaigut en Maimuna Camara que lidera la marca de roba solidària i responsable Dinnasiré, una firma que uneix l'estil tradicional i ètnic africà adaptant el patronatge a una línia més occidental. Així mateix, els beneficis de l'empresa es dediquen parcialment a ajudar a persones vulnerables.

El premi Jove emprenedor se celebra des del 2003

El premi s'organitza des del Consell Comarcal del Pallars Jussà conjuntament entre el CEI Pallars Jussà, que forma part de la Xarxa CEI que dinamitza GLOBALLEIDA, Área d'Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, el Programa Catalunya Emprèn i l'Oficina Jove del Pallars Jussà.

El premi Jove emprenedor se celebra des del 2003, aquesta d'enguany és la 19a edició i durant tots aquests anys s'han presentat més de 150 projectes empresarials. Aquest premi es convoca cada any a principis de novembre i es presenten candidatures fins al 21 de desembre. El lliurament del premi sempre es fa l'any posterior a la presentació de candidatures. Aquest any es va celebrar el passat divendres 20 de juny.

El premi 2022 es convocarà el mes de novembre del 2022. En aquesta edició del 2021 s'ha presentat 10 projectes, vuit dels quals liderats per dones. El jurat que determina els premis està format per representants del món empresarial i comercial de la comarca així com de la Direcció General de Joventut i del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

 


Comentaris

envia el comentari