Catalunya Diari

Ensenyament anuncia que no hi ha data de retorn a les escoles

Apunta que repartiran les targetes moneder per pagar les beques menjador entre dijous i divendres

Imatge d'arxiu d'un menjador escolar
Encara no hi ha data de tornada a les escoles | Twitter / @educaciocat

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha donat per fet que s'ampliaran els dies de tancament i, per tant, també el tancament d'escoles.

En declaracions a TV3, Bargalló no s'ha mostrat partidari d'allargar el curs. «Haurem d'aprendre a reprogramar, prendre decisions sobre el currículum i estem preparats», ha dit. Pel que fa a la selectivitat, ha indicat que per fer-la al juliol s'ha d'haver acabat el curs de batxillerat al juny. «Si al juliol encara estem així, el drama social i col·lectiu serà tan gran que la selectivitat no seria el més important», ha conclòs.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

És evident que aquest confinament augmentarà en dies, diu el conseller

Sobre les targetes moneder per pagar les beques menjador, ha indicat que són 180.000, amb un import total d'uns 6 MEUR. Estan carregades i es repartiran entre dijous i divendres. «Tots sabem que la corba està augmentant i que cada dia tenim més casos. És evident que aquest confinament augmentarà en dies, i com que augmentarà en dies el confinament, augmentarà en dies el tancament de les escoles». Aquest és el raonament que ha fet aquest dijous Bargalló.

Pel que fa a les targetes moneder, que es començaran a repartir entre aquest dijous i divendres, ha indicat que es poden tornar a recarregar. De fet, si arriben amb retard no caduquen, així que la família tindrà tot l'import disponible quan la rebi. El repartiment es farà a través dels consells comarcals i els ajuntaments, via serveis socials. Així ho estableix, ha dit, el decret del govern espanyol.


Comentaris

envia el comentari