Catalunya Diari

Entra en vigor l'ampliació de l'aforament de l'oci nocturn al 80% i al 100% en gimnasos

Es manté la prohibició de menjar i beure al carrer entre la una de la matinada i les sis del matí

L'aforament a l'oci nocturn s'amplia al 80% des d'aquest divendres i el dels gimnasos arriba al 100%. Així ho concreta la nova resolució de mesures per contenir la pandèmia de la covid, que publica aquest divendres el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

D'aquesta manera, l'aforament creix 10 punts en el cas de les discoteques i la resta de locals d'oci nocturn o assimilats i ho fa 20 punts en el cas d'instal·lacions esportives interiors. Continuarà vigent, com fins ara, la prohibició de menjar i beure al carrer entre la una de la matinada i les sis del matí, així com la prohibició de vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les 22.00 i les 6.00h.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pla mitjà de la discoteca Shôko de Barcelona en la primera nit de reobertura dels locals d'oci nocturn
Entra en vigor l'ampliació de l'aforament de l'oci nocturn al 80% i al 100% en gimnasos | LleidaDiari.cat

L'ús de la mascareta també continuarà sent obligatori

L'ús de la mascareta també continuarà sent obligatori en interiors.De fet, la sala contenciosa-administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) també ha avalat el relaxament de mesures en activitats culturals, d'espectacles públics, recreatives i esportives i assemblees d'entitats, que exigeixen bona ventilació als espais tancats, però també permeten públic dret i ballant i la venda de menjar i beguda sota certes condicions.

També s'autoritzen els serveis de restauració dins dels recintes de parcs i fires d'atraccions, i els congressos, convencions, fires comercials i festes majors. En les activitats recreatives musicals i d'oci nocturn i els concerts amb públic dempeus i ballant caldrà seguir exigint el passaport covid o una prova PCR negativa com a molt 72 hores abans.


Comentaris

envia el comentari