Dissenyen un entrepà gurmet de caragols amb llonganissa i allioli suau amb pa de pebre vermell

El restaurant Bokadium dedica al caragol el 'bokata del mes' de maig amb motiu de l'Aplec del Caragol
Entrepà de caragols de Bokadium.
Imatge de l'entrepà de caragols i llonganissa elaborat per Bokadium. | @bokadium

Marc Majós, soci i responsable de l’assessoria gastronòmica de la carta de Bokadium, ha dissenyat un entrepà gurmet de caragols, llonganissa i allioli suau amb pa de pebre vermell, com a especialitat del mes de Maig, amb motiu de l'Aplec del Caragol. Miquel Robles, també soci de Bokadium, explica que «havíem començat a fer un 'bokata del mes' i quin millor protagonista que els caragols pel mes de maig». I és que Robles i Majós són penyistes de la colla Els Lleidatans de l'Aplec del Caragol.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Per la seva banda, Manel Porras encarregat i tercer soci de Bokadium, assegura «que la idea de l’entrepà del mes és dinamitzar una carta que, tot i ser molt variada, comença a tenir clients fidels a cada una de les especialitats».

 

Restaurant Bokadium Lleida.
Imatge dels tres socis de Bokadium Lleida amb el nou entrepà. | LleidaDiari.cat

 

Oriol Plens, membre de la Junta Directiva de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (FECOLL), ha felicitat la iniciativa del restaurant local i ha animat a la resta d’empreses de restauració de Lleida «a ser creatius i actius en el posicionament de Lleida com a capital gastronòmica del caragol, tal com fa la Fecoll amb l’Aplec i el Caragol Tour».

 

 

Una oferta d'entrepans molt variada

A Bokadium trobem entrepans de receptes gurmet de carn com pollastre al curri, formatge gorgonzola, ceba cruixent, salsa barbacoa, oli picant i enciam; cansalada confitada, carabassó a la graella, ceba i formatge Edam fos; 'Lacón cocido', albergínia a la graella, salsa napolitana i oli de tòfona; galta de vedella, formatge Idiazábal, tomàquet i salsa pesto; i Corder desossat, formatge de cabra, compota de poma i ceba escalivada.

 

Entrepans de Bokadium Lleida.
Bokadium Lleida compta amb una oferta d'entrepans de receptes gurmet molt variada. | @bokadium
 

Altres entrepans de peix com el Bonítol amb gambes i alvocat, pebrots 'piquillo', ceba escalivada, salsa tàrtara i ruca; calamarsets a l’andalusa, pebrot del Padró, julivert, i salsa suau d’allioli; salmó marinat amb oli de cítrics, tàperes, ou dur, mantega d’anxova, pasta d’olives i enciam; i Tataki de tonyina vermella, cogombre, alga Wakame, tomàquet sec i maionesa de wasabi.

 

O entrepans vegetarians com el de Mozzarella amb oli de pebrots, guacamole, ceba morada, tomàquet xerri, alfàbrega fresca i enciam; xampinyons, pebrot verd, ceba escalivada, formatge parmesà, enciam i salsa romesco; o el Vegan Wok fet amb saltat d’albergínia amb salsa de soja, espàrrecs verds, tomàquet, coriandre, balsàmic de Mòdena i canonges.

 



Comentaris

envia el comentari