Catalunya Diari

Dissenyen un entrepà gurmet de caragols amb llonganissa i allioli suau amb pa de pebre vermell

El restaurant Bokadium dedica al caragol el 'bokata del mes' de maig amb motiu de l'Aplec del Caragol
Imatge de l'entrepà de caragols i llonganissa elaborat per Bokadium. | @bokadium

Marc Majós, soci i responsable de l’assessoria gastronòmica de la carta de Bokadium, ha dissenyat un entrepà gurmet de caragols, llonganissa i allioli suau amb pa de pebre vermell, com a especialitat del mes de Maig, amb motiu de l'Aplec del Caragol. Miquel Robles, també soci de Bokadium, explica que «havíem començat a fer un 'bokata del mes' i quin millor protagonista que els caragols pel mes de maig». I és que Robles i Majós són penyistes de la colla Els Lleidatans de l'Aplec del Caragol.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Per la seva banda, Manel Porras encarregat i tercer soci de Bokadium, assegura «que la idea de l’entrepà del mes és dinamitzar una carta que, tot i ser molt variada, comença a tenir clients fidels a cada una de les especialitats».

 

Imatge dels tres socis de Bokadium Lleida amb el nou entrepà. | LleidaDiari.cat

 

Oriol Plens, membre de la Junta Directiva de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (FECOLL), ha felicitat la iniciativa del restaurant local i ha animat a la resta d’empreses de restauració de Lleida «a ser creatius i actius en el posicionament de Lleida com a capital gastronòmica del caragol, tal com fa la Fecoll amb l’Aplec i el Caragol Tour».

 

 

Una oferta d'entrepans molt variada

A Bokadium trobem entrepans de receptes gurmet de carn com pollastre al curri, formatge gorgonzola, ceba cruixent, salsa barbacoa, oli picant i enciam; cansalada confitada, carabassó a la graella, ceba i formatge Edam fos; 'Lacón cocido', albergínia a la graella, salsa napolitana i oli de tòfona; galta de vedella, formatge Idiazábal, tomàquet i salsa pesto; i Corder desossat, formatge de cabra, compota de poma i ceba escalivada.

 

Bokadium Lleida compta amb una oferta d'entrepans de receptes gurmet molt variada. | @bokadium
 

Altres entrepans de peix com el Bonítol amb gambes i alvocat, pebrots 'piquillo', ceba escalivada, salsa tàrtara i ruca; calamarsets a l’andalusa, pebrot del Padró, julivert, i salsa suau d’allioli; salmó marinat amb oli de cítrics, tàperes, ou dur, mantega d’anxova, pasta d’olives i enciam; i Tataki de tonyina vermella, cogombre, alga Wakame, tomàquet sec i maionesa de wasabi.

 

O entrepans vegetarians com el de Mozzarella amb oli de pebrots, guacamole, ceba morada, tomàquet xerri, alfàbrega fresca i enciam; xampinyons, pebrot verd, ceba escalivada, formatge parmesà, enciam i salsa romesco; o el Vegan Wok fet amb saltat d’albergínia amb salsa de soja, espàrrecs verds, tomàquet, coriandre, balsàmic de Mòdena i canonges.

 



Comentaris

envia el comentari