Catalunya Diari

Les escoles només tancaran si els brots de coronavirus es descontrolen

L'esborrany sobre l'inici del curs escolar a nivell estatal assegura, per tant, que només una «situació excepcional» farà tancar les escoles

Renglera de bates al penjador d'una escola i cadires sobre les taules
Les escoles nomes tancaran en cas que es descontroli la situació.   | ACN

El tancament dels col·legis en les comunitats serà una mesura que «únicament s'adoptarà davant situacions excepcionals» provocades per l'impacte de pandèmia, després d'informar Sanitat i previ acord del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut.

Ho assenyala l'esborrany sobre l'inici del curs escolar que aquest dijous ha presentat el Govern -els ministres d'Educació, Sanitat i Política Territorial- en Conferència Multisectorial a les comunitats autònomes.

«Els centres educatius es mantindran oberts durant tot el curs escolar assegurant els serveis de menjador, així com suport lectiu a menors amb necessitats especials o pertanyents a famílies socialment vulnerables, sempre que la situació epidemiològica ho permeti, sobre la base de les indicacions de les autoritats sanitàries», recalca l'Executiu.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari