Catalunya Diari

Estopa ajorna el seu concert a Lleida

L'actuació estava previst pel proper 8 de maig als Camps Elisis de la capital del Segrià

Imatge del cartell d'Estopa en el qual s'informa que s'ajorna el seu concert a Lleida, el dia 24 d'abril de 2020.
Els germans Muñoz encara no saben quan podran actuar a la capital del Segrià. | LleidaDiari.cat

Estopa ha anunciat aquest divendres que el seu concert a Lleida, previst pel proper 8 de maig, de moment, s'ajorna. Així ho ha fet saber Espectacles La Traca, empresa organitzadora del show, en un comunicat, en el que també es detalla que el dia, l'hora i la política de devolució dels diners de les entrades encara està per concretar. No obstant, les entrades ja adquirides seran vàlides per a la nova data, la qual es comunicarà pròximament.

  

«A causa de les circumstàncies excepcionals i de causa major que existeixen actualment sobre el territori espanyol, d'acord amb el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, i les seves successives pròrrogues, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, el concert d'Estopa, previst per al proper dia 8 de maig als Camps Elisis de la ciutat de Lleida, queda ajornat», es pot llegir en el comunicat.

Estopa agraeix al seu públic la comprensió mostrada davant aquesta situació inesperada que esdevé a nivell nacional i espera poder estar amb el seu públic el més aviat possible.


Comentaris

envia el comentari