Catalunya Diari

José Muñoz, d’Estopa, confessa que s’ha posat bòtox a les axil·les

Va explicar a ‘El Hormiguero’ que pateix hidròlisis i que aquesta operació li ajuda a no suar en excés

Estopa presentava el seu nou treball 'Fuego'
Estopa presentava el seu nou treball 'Fuego' | ANTENA 3

Després de quatre anys des del seu últim disc, els components d’Estopa, José i David Muñoz, es troben promocionant el seu nou disc que sortirà el pròxim 19 d’Octubre, coincidint amb els seus 20 anys de carrera musical. I en aquest sentit, els germans van visitar el plató d’’El Hormiguero’ per sotmetre’s a les preguntes de Pablo Motos.

Com no podia ser d’una altra manera, els artistes van confessar diverses anècdotes. Com va fer el petit dels germans, José, que va admetre que s’havia sotmès a una petita intervenció estètica que li ha suposat una gran millora en el seu dia a dia.

Injecció de bòtox a les axil·les

José Muñoz, que sempre ha tingut problemes d’excés de suor, va explicar que havia decidit injectar-se bòtox a les axil·les per intentar millorar aquesta situació: «M’he operat les aixelles. Quan vaig acabar la gira 2015 vaig dir, haig de fer un canvi a la meva vida. En realitat no és una operació, però pateixo hidròlisis i suo molt. M’ho vaig posar a l’abril i dura de sis a nou mesos, m’he gastat 400 euros en cada aixella».

José Muñoz s'ha posat bòtox a les axil·les per reduir la suor
José Muñoz s'ha posat bòtox a les axil·les per reduir la suor | ANTENA 3

 

Per la seva banda, el seu germà David, dubtant de l’eficàcia de l'operació, li va dir: «T’han venut la moto», ja que quan aixecava els braços se li veien les marques de la suor a la camisa. «Però això no et deixa que paris de suar del tot. Si no m’haguessin fet això, ara estaria amarat. Funciona, clar que funciona. Això no és res home!», li va justificar José, malgrat que David insistia: «Jo ho veig igual».

Llavors, el presentador Pablo Motos va aprofitar per preguntar-li per què no s’havia posat més toxina botulínica perquè no sués i el petit dels germans Muñoz li va explicar que això no es podia fer: «Perquè crec que es desconfigura tot i comences a suar per un altre lloc. Estic content perquè ara em puc posar samarretes de color gris i verd. He guanyat en autoestima», va respondre amb humor.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari