Catalunya Diari

Com evitar treballar a llocs abusius gràcies a Gowork.com

Lloc web que permet intercanviar experiències sobre diferents companyies

Que el món laboral és un lloc ferotge i despietat no és cap notícia. Tots hem tingut experiències desagradables amb els nostres superiors o hem viscut situacions d''injustícia que hauríem pogut evitar si algú ens hagués avisat. Ara és possible. Gràcies a la plataforma web Gowork pots comprovar la reputació i més informació del teu futur lloc de feina i així no endur-te sorpreses desagradables. En aquesta web pots consultar els salaris de la companyia i si es comet algun tipus d'irregularitat envers els treballadors.

Joguina de lego a la oficina
Com evitar treballar a llocs abusius gràcies a Gowork.com | Cedida

Què és Gowork

Gowork és un lloc web que serveix per intercanviar experiències sobre diferents companyies. Els treballadors poden expressar-se lliurement i sense pors, ja que ofereix la possibilitat de fer comentaris anònims. Gowork és una empresa internacional que opera en més de 20 idiomes, el que suposa un rang d'impacte de gairebé 2.8 mil milions de persones en un total de sis continents. Gowork a Catalunya compta amb milers d'empreses, i en la totalitat d'Espanya, amb un milió d'empreses col·laboradores. El fet que sigui una plataforma anònima, permet que el procés de fer comentaris sigui molt més transparent i directe. Si no estàs satisfet amb el teu superior o creus que ha comès una injustícia, però tens por a les represàlies de dir-ho a la seva cara, Gowork t'ajudarà a fer-ho de forma anònima.

Com trobar feina a Gowork

Gowork permet obtenir informació de gran quantitat d'empreses. A part d'informació d'utilitat administrativa com el CIF o la direcció postal, també mostra els llocs de treball i ofertes disponibles a l'establiment. Gowork és ideal per comparar entre diferents companyies, pots veure la diferència de salaris entre empreses competidores i les opinions de treballadors actuals i antics sobre els sous i el temps de pagament. Per fi podràs saber amb certesa si el teu sou és l'habitual o la teva empresa t'està enganyant amb el més important, els calés. A més, permet resoldre dubtes sobre el funcionament de l'empresa als futurs treballadors i establir diàlegs en els fils de comentaris.

No callis davant dels abusos

Els abusos de superiors a treballadors o entre treballadors ja no quedaran impunes. El mobbing, o assetjament laboral, és una mostra de violència inadmissible a l'entorn laboral, però moltes vegades, per por a perdre la feina, les víctimes prefereixen no dir res. Si al lloc de treball has detectat qualsevol classe d'assetjament o discriminació per sexe o per gènere, pots expressar-ho anònimament a Gowork. D'aquesta manera, a més d'advertir als futurs empleats, és possible que l'administració de l'empresa s'assabenti dels problemes i tracti de corregir-los, establint una comunicació directa entre treballadors i superiors que beneficia a ambdós bàndols.
En conclusió, Gowork és un lloc web de gran utilitat per trobar feina. A part de recollir les principals ofertes de treball en multitud de sectors i ciutats a tota Catalunya i Espanya, et permet consultar la reputació o fer preguntes sobre l'empresa. Així t'assegures de treballar en un lloc amb un bon clima de respecte i evitar els abusos entre treballadors, que només fan que degradar el mercat laboral. La teva feina ideal ja està una mica més a prop.


Comentaris

envia el comentari