Catalunya Diari

Descobreix què votaran els famosos el 10-N

Ja estan aquí les pròximes eleccions i encara són molts els que tenen dubtes sobre el seu vot

Ana Rosa Quintana, Xavier Sardà i Jorge Javier Vázquez
Ana Rosa Quintana, Xavier Sardà i Jorge Javier Vázquez tenen clar el seu vot | Catalunya Diari

S'aproximen les eleccions, i mentre els partits polítics encaren el final de la campanya electoral, la resta de la població espanyola ja prepara el seu vot. Els famosos també votaran i són molts els que en alguna ocasió han manifestat per on tirarien.

Les xarxes poden delatar el vot

La vida privada dels famosos per sort o per desgràcia interessa molt. Ara que venen les eleccions, a molts els pica la curiositat per saber que votaran les celebritats. Diuen que el vot és secret, però avui dia amb les xarxes socials és molt difícil amagar-se, tal com li ha passat a l'exporter del Barça Pepe Reina, que mirant les seves xarxes socials, es pot saber la seva intenció de votar a VOX.

Ana Rosa es desmarca dels extrems

Altres personatges com Ana Rosa han donat pistes sobre la seva intenció de vot «En aquestes eleccions no votaré a cap partit d'extrems», ha comentat recentment la presentadora de Telecinco, que s'allunya de la possibilitat de votar a VOX i a Unidas Podemos. S'ha rumorejat molt amb la seva simpatia per Albert Rivera i el seu partit, de la mateixa manera que amb Pablo Casado i el seu PP.

Ana Rosa Quintana al plató de Telecinco
Ana Rosa Quintana discuteix en directe amb Antonio Maestre | GTRES

La monja 'anti dretes'

Sor Lucía Caram, o 'la monja d'esquerres' com molts la coneixen s'ha desmarcat totalment de la dreta, per tant el cercle es fa més petit, i podria votar al Partit Socialista o fins i tot a Unidas Podemos encara que sembli sorprenent.

Griso no votarà el mateix que el seu marit

Una clara no independentista és Susanna Griso, a diferència del seu marit, amb qui comparteix vida però no ideals polítics. En aquestes eleccions la presentadora catalana molt probablement es decantarà per partits com Ciutadans o el PSOE, ja que ella sempre s'ha mostrat molt neutre i gens extremista.

Jorge Javier Vázquez simpatitza amb Íñigo Errejón

Un vot quasi segur és el de Jorge Javier Vázquez, fidel admirador de Manuela Carmena. Segurament el presentador de Telecinco es decanti pel súbdit de l'exalcaldessa de Madrid i voti Más País d'Iñigo Errejón. En el passat, el català va votar en alguna ocasió al Partit Socialista. El que està clar és que no votarà a Ciutadans, partit que sempre ha criticat, en especial al seu líder Albert Rivera.

Jorge Javier Vázquez durant la gala de 'GH VIP' del 5-11-2019
Jorge Javier Vázquez votarà un partit d'esquerres | GTRES

Les ideologies d'Albert Castillón li van jugar una mala passada

Albert Castillón va ser acomiadat de 'Espejo Público' sense cap explicació. Ell sospita que va ser pels seus ideals polítics després de fer un manifest a favor de la unitat d'Espanya. Aquest fet sorprèn, ja que Susanna Griso també s'ha mostrat unionista, però les seves possibles discrepàncies haurien suposat el fi del periodista al programa d'Antena 3. Per tant el vot de Castillón és fàcil, Ciutadans, malgrat que el PP i VOX també tindrien certes opcions per a ell.

Xavier Sardà i el socialsime

Un dels famosos catalans més crítics amb el procés és Xavier Sardà. L'expresentador de 'Crónicas Marcianas' ha confessat que en alguna ocasió ha votat al PSOE. Encara està per veure la seva propera decisió, ja que Sardà podria haver canviat d'idea en veure la impossibilitat de Sánchez per formar govern.

Xavier Sardà durant un acte en viu
Xavier Sardà podria tornar a votar el PSOE | GTRES

Classes altes pro PP i actors pro Unidas Podemos

El Partit Popular podrà comptar amb gairebé tota seguretat amb el vot de Tamara Falcó, que sempre s'ha mostrat amb ideals molt conservadors. Una altra que també podria votar perfectament al PP és Terelu Campos, una fidel seguidora de dirigents populars a les xarxes socials.

  

La gran majoria d'actors aposten per partits d'esquerres. Recentment Dani Guzmán va denunciar públicament la sentència del procés fel que el desmarca de molts partits. Unidas Podemos podria ser la seva principal aposta. Altres actors com Dafne Fernández, Dani Paula Prendes, Hugo Silva, Javier Cámara, Elisa Mouliaa o Ricardo Gómez també podrien apostar per Unidas Podemos.

La jornada de reflexió serà clau

Està clar que aquestes eleccions seran decisives per Espanya, i els famosos, igual que la resta de ciutadans del país, podrien canviar la seva intenció de vot, vista la impossibilitat que s'està veient per a formar govern. La jornada de reflexió podria ser clau en aquestes eleccions, on la incertesa regna.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari