Catalunya Diari

Fernando Simón fa la confessió que tothom estava esperant en el programa de Calleja

És el convidat del 'Planeta Calleja' que s'emetrà el 2 d'octubre

Fernando Simón en primer pla amb les banderes espanyola i europea al darrere
Simón és el convidat del programa especial de 'Planeta Calleja' | cedida

Fernando Simón és el protagonista del pròxim programa de 'Planeta Calleja' que s'emetrà el divendres 2 d'octubre. Jesús Calleja ha explicat aquesta matinada a 'El Faro' de Cadena SER com va convèncer a l'epidemiòleg: «Jo mateix li vaig trucar per telèfon, esperant un no rotund, em deia a mi mateix que està la situació com perquè aquest home vingui i ens expliqui alguna cosa que no sigui institucional. Per sorpresa meva va dir que sí i vam fixar una data». 

La presència de Simón al programa ha generat polèmica i el presentador del programa ha assenyalat que respecta totes les opinions: «Entenc a les famílies que han perdut a familiars, comprenc totes les circumstàncies. Em sembla curiós però que a vegades algú intenti censurar-te». 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Simón m'ha donat dates concretes

Calleja ha explicat que Simón parlarà sobre «què es va fer malament a la pandèmia, què s'ha fet bé, quin és el present, què passarà d'aquí a gener i quan acabarà aquesta pandèmia». En aquest sentit, l'aventurer ha explicat que durant el programa de 'Planeta Calleja' que s'emetrà a Telecinco es podrà veure com l'epidemiòleg li diu unes dates concretes i terminis de la pandèmia: «Si es compleix, anem cap a un escenari molt bo en el moment que les vacunes estiguin actives».

El presentador ha declarat que es tracta d'un programa «molt sorprenent» perquè no ha esquivat cap pregunta i fins i tot dona «informació esperançadora». També ha afegit que es veurà un Simón diferent del de les rodes de premsa habituals d'anàlisi de la pandèmia.

Per finalitzar l'entrevista a 'El Faro', Calleja ha dit que s'ha de veure el programa per poder opinar sobre la figura de Fernando Simón: «S'ha de respectar, s'ha d'entendre que tenim la sort que ens explicarà coses, però en un altre format. No condemnem o aplaudim sense haver-lo vist encara».


Comentaris

envia el comentari