Catalunya Diari

Rosalía ensenya com flirtejar a les xarxes socials

La cantant catalana ha incendiat Twitter després d'una piulada molt peculiar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el

Surt a la llum un altre episodi de les aventures de Rosalía. En aquest cas no ha estat notícia per cap cançó, ni per cap estilisme, ni per cap fotografia, sinó per un tuit publicat que ha generat un gran nombre de comentaris.

El secret de Rosalía per flirtejar a les xarxes socials

L'espectacular i meteòric ascens de Rosalía ha provocat una infinitat de seguidors que l'artista ha anat reclutant al llarg dels mesos. La cantant catalana acumula 5,4 milions de seguidors a Instagram i més de mig milió a Twitter, xarxa que per cert només utilitza per a ella mateixa, ja que no segueix a ningú.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VMA’s TOMORROW

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el

El seu talent i el seu estil propi fa que el seu públic objectiu siguin des d'adolescents fins a adults, però el que els seus fans no sabien és que Rosalía també és tota una assessora de l'amor digital. En el seu darrer tuit, la catalana va piulejar: «Quan la persona que t'agrada et deixa en llegit i vas combinant apps per a obrir-li i no perdre del tot la dignitat». El que Rosalía vol dir és que si la persona que t'agrada no et contesta al Whatsapp, doncs potser s'ha de provar en una altra aplicació com Instagram, Telegram o Twitter.

Els consells amorosos de Rosalía es fan virals

De moment es desconeix la situació sentimental de l'artista catalana, el que si se sap, és que va tenir un romanç amb l'artista C.Tangana, que va concloure a finals del maig de l'any passat. El que està clar és que potser aquest no és un bon truc, ja que si algú no contesta serà per alguna raó. De totes maneres, el tuit, segurament amb to humorístic, s'ha tornat viral.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari