Catalunya Diari

Inés Arrimadas encén Instagram lluint un vestit ajustat

Les xarxes socials s’han encès amb el vestit de punt que la nova número 2 de Ciutadans ha estrenat el passat dijous a la tribuna del Congrés dels Diputats
Inés Arrimadas encén les xarxes lluint un vestit ajustat
Inés Arrimadas encén les xarxes lluint un vestit ajustat | INSTAGRAM

Inés Arrimadas, coneguda per ser la mà dreta del líder de Ciudadanos, va realitzar el passat dijous la seva primera participació en el Congrés dels Diputats com la número 2 del seu partit polític. Ha través del seu perfil d’Instagram, Arrimadas va escriure el següent missatge pels seus seguidors: «Avui he fet la meva primera intervenció des de la tribuna del Congrés dels Diputats. És un honor representar a milions d’espanyols». Si bé és cert que la política ha rebut nombroses felicitacions i paraules d’admiració, el veritable protagonista ha estat el seu vestit.

 

 

Inés Arrimadas crida l’atenció lluint un vestit ajustat

Lluint un vestit de punt ajustat, Arrimadas ha cridat molt l’atenció pel seu estilisme i molts dels seus seguidors l’han interrogat per saber d’on provenia: «Estàs guapíssima. D’on és el vestit?», escrivien alguns usuaris al seu perfil d’Instagram.

 

 

 

 

No obstant això, Inés no ha respost a cap de les preguntes sobre el seu vestuari, encara que ha rebut multitud de peticions per conèixer la botiga d’on prové el vestit. El cert és que amb aquesta peça de roba la política de Jerez de la Frontera accentua la seva increïble figura sense renunciar a anar elegant. Anteriorment la vam poder veure amb el mateix ‘look’ el passat mes de juny quan va assistir a la seva primera Junta de Portaveus.

 

En realitat, Inés Arrimadas no ha estat l’única l’estilisme de la qual ha estat analitzat a les xarxes socials. Altres polítics, com ara Santiago Abascal, Pablo Casado o Cayetana Álvarez de Toledo també han estat criticats pels seus ‘looks’. El primer ha destacat per ser el més bronzejat dels assistents al Congrés; el segon per la seva barba i les ulleres; i la tercera pel seu vestit de color vermell sense sostenidor a sota.

 

 

 

 

 

També pots llegir...Comentaris

envia el comentari