Catalunya Diari

Les 20 millors frases per felicitar l'any nou

Sorprèn la teva família, amics i coneguts amb un recull de frases d'allò més emotives i originals

Cap d'any és una de les festes més assenyalades i especials de l'any
Cap d'any és una de les festes més assenyalades i especials de l'any | CatalunyaDiari.cat

Època de regals i de bones paraules. El Nadal i el Cap d’Any omplen les nostres llars d’alegria i il·lusió i, en aquest context, una felicitació adequada ens pot fer arribar al súmmum de l’alegrança. Per això mateix, doncs, t’oferim un recull de frases que ens poden servir per fer encara més feliços als nostres, per recuperar amistats perdudes o per fer-ne de noves.

Frases per felicitar l’Any Nou

1. Que aquest 2019 que comença sigui millor que aquest any que acaba.

2. Et desitjo dues coses: TOT i RES. Tot el que et faci feliç i res que et faci patir. Bon any nou!.

3. Que aquest 2019 t’enganxi per sorpresa i amb el paraigua trencat. Així t’esquitxarà a tu i a tots els que t’envolten.

4. M’he creuat amb la felicitat i li he demanat que deixi dues coses a casa teva: salut i amor per aquest nou any.

5. Et desitjo 65 dies d’amor, 129 dies de sort i 171 dies de felicitat! Feliç 2019!.

6. Et desitjo 12 mesos de felicitat, 52 setmanes de serenitat, 365 dies d'amor, 8.760 hores de fortuna, 525.600 minuts de succés, 31.536.000 segons d'amistat...

7. Que aquest 2019 sigui l’any de la teva rendició, perquè això voldrà dir que has aconseguit tots i cadascun dels teus somnis.

8. Desitjo que aquest 2018 tot el que tu desitgis per a mi ho rebis duplicat, i tot el que jo desitgi per a tu em torni de la mateixa manera, perquè així és com es mou l'univers, però de vegades ho oblidem. Feliç Any nou!.

9. Perquè la falta de coratge no sigui un impediment per a res. Per un 2018 ple de valentia!.

10. Si aquest any consideres que la vida t’ha tirat a terra... aquest 2019 dona-li la volta i mira les estrelles.

Frases per els amics

11. Els amics són com els radars de Cap d’Any, tot i que no els vegis sempre hi són. Feliç any 2019!.

12. Que si pau i amor... Deixa estar les frases, jo et desitjo: que treballis menys, que siguis més feliç, mil nits com aquesta i que et toqui la loteria. Feliç 2019!.

13. Col·loca la teva mà dreta sobre la teva espatlla esquerra i la mà esquerra sobre l’espatlla dreta. Has rebut una abraçada a distància!.

14. Aquest any nou... menys Whatsapps i més amics!.

15. Aquest any nou et volia enviar una cosa divertida, increïble, tendre, dolça i molt ‘sexy’. Però em sap greu, jo no entro per la pantalla.

Frases per a la família

16. No sé si guardar-te en un banc, perquè vals molt; a la nevera perquè ets la llet; o en una illa perquè ets un tresor... en fi, només et volia desitjar un bon any!.

17. He vist que la felicitat venia cap a casa teva, li he dit també que et dugués la salut i la sort.

18. Que aquest any nou et serveixi per volar encara més alt, però que et serveixi també per no deixar enrere la teva família.

19. Un savi va dir: la felicitat es mesura per la quantitat i la qualitat de la família. Així que aquest any nou gaudim-lo tots junts!.

20. Es canvia de cotxe, de casa, de roba, de sabates, de mes, d’estil, i fins i tot es canvia d’amics. Però mai es canvia de família... feliç any nou!.


Comentaris

envia el comentari