Catalunya Diari

Polònia emet un 'gag' sobre la dreta espanyola com si es tractés d'un documental d'animals

Sota el títol 'Ultranational Geographic', els de TV3 es burlen de la presència de VOX en el Congrés dels Diputats i de la relació de la formació d'ultradreta amb el PP
Polònia
Polònia emet un 'gag' sobre la dreta espanyola com si es tractés d'un documental d'animals | TV3

Tan sols unes setmanes després del gran èxit que van recollir amb el gag de 'Bohemian Rhapsody', els del Polònia han tornat a fer que el públic esclatés en mil rialles gràcies a un dels gags de l´últim programa. Sota el títol 'Ultranational Geographic', els guionistes del programa han parodiat als de VOX durant un dia d'allò més especial: el de la Constitució de les Corts Generals. I, per aconseguir-ho, han ambientat l'escena com si es tractés d'un documental d'animals.

 

 

La nova espècie del Congrés: el «Voxus Fachinus»

Així les coses, pocs segons després que comenci el vídeo, irrompen a escena —per sorpresa i entre els matolls— dues de les figures polítiques més polèmiques de l'actualitat: Santiago Abascal juntament amb Ortega Smith. Segons explica el narrador, els dos formen part d'una espècie a la qual es refereix de la següent manera: «Ultraderechista hispánico» i, més concretament, «Voxus Fachinus».

 

A l'hora de definir aquesta classe d'animal, el narrador diu que «és molt veloç, i també molt aerodinàmic gràcies a la gomina dels cabells» però a qui «els cigalons i els caliquenyos passen factura». Un cop a l'interior de la Cambra, i tractant-los més com si es tractessin de primats, parlen de la seva necessitat de «ser vistos», quelcom que manifesten amb gestos ostentosos i amb un soroll gairebé igual al que emeten els micos.

 

Tensió entre VOX i els «Catalanus Entrullatus»

Però aquesta no és l'única espècia que apareix en pantalla, ja que el conductor del 'documental' també menciona els enemics naturals dels 'Voxus Fachinus': els «Catalanus Entrullatus», també coneguts com a «presos polítics comuns».

 

En veure'ls, els de la formació d'ultradreta responen amb hostilitat i agressivitat, i no es calmen fins que els interromp una nova classe d'animal, el «Pijus Hispatus», que és com anomenen al personatge que encarna el paper d'Albert Rivera.

 

La dreta es baralla però sempre s'acaba reconciliant

Amb tot, i malgrat que en un primer moment té lloc una espècie d'enfrontament entre ells arran la por davant l'aparició d'una «espècie invasora», el cert és que ràpidament l'actitud de tots ells canvia per complet, i comencen, segons el narrador, un ritual d'aparellament.

 

El motiu, segons es fa patent, és la proximitat d'uns nous comicis, quelcom que implica dur a terme pactes postelectorals i, per tant, actua com un autèntic bàlsam per als «ultraderechistas hispánicos». Pots veure el resultat final de la paròdia a continuació: 

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari