Catalunya Diari

El Govern manté la resta de restriccions vigents al marge del toc de queda

No es preveuen canvis més enllà de l'aixecament de la prohibició de circular entre la una i les sis de la matinada

El Govern ha garantit que eliminarà les restriccions quan les xifres ho permetin, «sense precipitació, però sense dilació». El Govern mantindrà la resta de restriccions que estan vigents ara mateix al marge del toc de queda, que s'aixecarà a partir de divendres, com ja va apuntar la setmana passada la portaveu de l'executiu, Patrícia Plaja, i va confirmar la Comissió Delegada per a la Covid-19 aquest dilluns.

Així doncs, segons han confirmat fonts del Govern a l'ACN, no es preveuen canvis més enllà del toc de queda i seguiran vigents mesures com el tancament de l'oci nocturn, la limitació de les reunions a 10 persones o les restriccions en els aforaments a l'interior de la restauració, el comerç, les instal·lacions esportives i la cultura.

Imatge d'un carrer sense persones
El Govern manté la resta de restriccions vigents al marge del toc de queda | LleidaDiari.cat

El Govern revisarà cada setmana les restriccions

El Govern revisarà cada setmana les restriccions per la covid en lloc de fer-ho cada 14 dies, com fins ara. De fet, la nova resolució que ha d'entrar en vigor aquest divendres ja tindrà una vigència de set dies.

En aquesta darrera revisió, el Govern ha proposat mantenir totes les limitacions, llevat del toc de queda d'una a sis de la matinada, que decau. La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha defensat el manteniment de la major part de restriccions, ja que encara no s'ha arribat al pic de la sisena onada, tot i que els experts apunten que «pot ser qüestió de dies».


Comentaris

envia el comentari