Catalunya Diari

LleidaDiari.cat llença una iniciativa per donar visibilitat als negocis reoberts de la demarcació

Volem fer d'altaveu dels negocis de Lleida i informar de la seva nova situació. Inscriu-te, de forma gratuïta, a la guia d'empreses reactivades

Unas manos manejan un móvil y un ordenador portátil en una mesa
LleidaDiari.cat vol ajudar-te a fer d'altaveu de la reobertura del teu negoci.   | Unsplash

Moltes empreses lleidatanes viuen un moment complicat. Moltes d'elles, amb l'entrada a la fase 1, reprendran l'oci i els serveis. I en aquests moments és imprescindible que les empreses puguin donar visibilitat als seus negocis per a poder sobreviure. És per això que des de LleidaDiari.cat, el segon mitjà de comunicació més llegit a la demarcació de Lleida en format digital, volem mostrar el nostre compromís amb les persones i el teixit empresarial del territori. L'objectiu d'aquesta guia comercial és ajudar a les empreses, negocis i activitats a promocionar-se, de manera gratuïta, i que puguin explicar com estan retornant a la nova normalitat.

Guia de LleidaDiari d'empreses reactivades

L'equip de LleidaDIari.cat està creant aquests dies un directori classificat per sectors de tots els negocis que reobrin (o hagin reobert) en els últims dies les seves portes, encara que no ho facin amb les mateixes condicions que tenien habitualment. D'aquesta manera, els lectors podran tenir informació de primera sobre les noves característiques de cada empresa o activitats que es reprenguin a la demarcació de Lleida.

Com inscriure's a la guia comercial?

La nova iniciativa de LleidaDiari.cat busca ajudar a tots els negocis i iniciatives i fer-los d'altaveu. S'hi pot sumar tothom! Si sou una empresa que oferiu serveis, productes o activitats podeu donar-nos més informació i explicar-nos la vostra situació a través d'aquest breu formulari. Un cop ens l'envieu tot omplert, publicarem els serveis que torneu a oferir, les noves condicions i les característiques amb les quals treballeu a partir d'ara (horaris, venda online, reserva prèvia, promocions, aforament...).

APUNTA'T AQUÍ

Si els lectors i els clients estan informats de les noves mesures de cada empresa, serà molt més fàcil respectar els protocols i seguir endavant amb la lluita col·lectiva per reactivar l'economia local i normalitzar la situació com més aviat millor.


Comentaris

envia el comentari