Catalunya Diari

L'hospital català que demanarà el certificat covid per visitar pacients

Els acompanyants dels ingressats a l'UCI també hauran de presentar la pauta completa de vacunació

La Fundació Althaia, gestora de l'Hospital Sant Joan de Déu, demanarà a partir del 16 de setembre el certificat de vacunació a l'acompanyant que vulgui accedir al complex sanitari per visitar un pacient no covid ingressat a les plantes convencionals.

La visita es podrà fer en horari restringit, de 9 del matí a 1 del migdia. Els acompanyants dels pacients ingressats a l'UCI també hauran de presentar la pauta completa de vacunació, i podran entrar a l'hospital de 12 a 2 del migdia o de 6 de la tarda a 8 del vespre.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La millora de la situació epidemiològica al territori i a l'hospital ha permès passar a la fase 2 de la normativa d'accessibilitat, segons assegura l'entitat.

Sanitari fent una prova PCR a una persona
L'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa demanarà el certificat covid per visitar pacients | Reuters
L'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa demanarà el certificat covid per visitar pacients | Reuters

Una prova d'un test d'antigen ràpid o una PCR si no s'està vacunat

Les persones no vacunades també podran accedir a l'hospital com a acompanyants, però en aquest cas hauran de presentar una prova d'un test d'antigen ràpid o una PCR dura a terme com a màxim amb 72 hores d'antelació. Les persones no vacunades, però que han passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos, també es consideren immunitzades i no els caldrà test ni PCR, i podran accedir al centre amb un informe mèdic que acrediti aquesta condició.


Comentaris

envia el comentari