Catalunya Diari

Oferta de feina: Ibéricos FISAN busca director/a comercial per la zona de Catalunya

La persona que busquen ha de tenir experiència en el sector, ha de tenir habilitats socials i li ha d'apassionar la gastronomia

Imatge promocional de l'empresa FISAN, de Salamana
L'empresa familiar busca incorporar nous treballadors a Catalunya | FISAN

L'empresa Ibéricos FISAN, amb seu a Salamanca, busca director/a comercial per a Catalunya per a poder ampliar els seus recursos a la comunitat d'aquesta firma que treballa amb productes de primera qualitat des de l'any 1920.

Tal com han explicat a LleidaDiari.cat, la persona que busquen ha de tenir experiència en el sector, ha de tenir habilitats socials i li ha d'apassionar la gastronomia. D'igual forma, haurà de conèixer de primera mà el mercat català en tots els seus àmbits. Tots aquells interessats en cobrir aquesta oferta de feina poden enviar les seves dades personals al correu electrònic: [email protected]

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els orígens d'una empresa familiar

La família Sánchez porta des de 1920 dedicada a l'Ibèric de Gla. Tres generacions que han sabut adaptar-se a les noves necessitats dels clients, sense deixar de vigilar la part tradicional de tot el procés productiu, des de la criança a la curació, que defineix el gust únic de FISAN.

Situat a Guijuelo, bressol dels millors ibèrics de gla per la seva situació geogràfica única que ho fa perfecte per a la curació del pernil. FISAN col·labora amb grans xefs espanyols per promoure l'ús del gla a l'Alta Gastronomia.

  


Comentaris

envia el comentari