Catalunya Diari

Incrementen les PCR als treballadors de residències i redueixen les visites

Catalunya té 31 centres en vermell, amb brots actius de covid-19

El Departament de Salut i el de Drets Socials han anunciat aquest dissabte un enduriment de les mesures que afecten les 1.028 residències de la tercera edat de Catalunya per prevenir contagis de covid-19.

S'incrementen d'una a tres les proves PCR setmanals que es faran als treballadors d'aquests centres, excepte el cas dels ja vacunats, als quals se'ls en farà una.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pel que fa a les visites, només se'n permetran dues de simultànies –fins ara eren tres– i es recomana que les facin persones vacunades. En qualsevol cas, els visitants s'hauran de fer un test ràpid d'antígens abans d'accedir a les instal·lacions.

Plans generals d'usuàries de la residència l'Hospital de Camprodon
Incrementen les PCR als treballadors de residències i redueixen de tres a dues les visites simultànies | LleidaDiari.cat

En verd hi ha 885 centres

Així ho contempla l'actualització del protocol, que arriba quan hi ha 31 llars d'avis en vermell, és a dir, amb casos actius de coronavirus o brots que s'estiguin investigant. Això suposa el 3,01% del total, segons ha informat la Generalitat. En verd hi ha 885 centres (86,08%), sense cap cas, i en taronja, amb algun cas però considerat controlat, 112 (10,89%).


Comentaris

envia el comentari