Catalunya Diari

Irene, la primera lleidatana nascuda aquest 2020 a l'Hospital del Pallars

Ha nascut a les 01.36 hores

Imatge d'arxiu d'un nadó.
Tot i la gravetat de les ferides, la petita no ha mort | cedida

La Irene és enguany la primera lleidatana nascuda aquest 2020. Concretament, ho ha fet aquest dimecres, dia 1 de gener, a les 01.36 hores de la matinada a l'Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp. La recent nascuda ha pesat 2,960 quilograms. Els pares del primer nadó lleidatà són de la mateixa localitat de Tremp. Ha estat un part vaginal sense complicacions i, tant la mare com la nena, estan bé.

A Lleida ciutat, el primer nen que ha nascut el primer dia de l'any ha estat l'Aniol, qui ha pesat 3,390 quilos i ha nascut a les 03.15h. L'Aniol ha nascut a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Els pares són de Juneda i el part ha estat sense complicacions.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

'Nascut amb un pa sobta el braç'

El primer lleidatà nascut aquest 2020 rebrà per part del Gremi de Forners de les Terres de Lleida el pa gratis durant tot l'any, a més dels diferents productes tradicionals que elaboral els forners, com són el tortell de reis, el pa de Sant Jordi i/o la coca de recapte per Sant Joan... entre d'altres.

Primer nadó de Catalunya

Un nen, l'Aleix, és el primer nadó del 2020 nascut en un hospital del sistema públic de salut a Catalunya. Segons ha informat el Departament de Salut de la Generalitat, ha nascut quan passaven quatre minuts de la mitjanit a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, al Vallès Occidental. Ha pesat 3,870 quilos.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari