Catalunya Diari

Jordi Sánchez: «Quan vaig despertar del coma, em pensava que se m’havia mort un fill»

L'actor català ha explicat la seva experiència a l'UCI en una entrevista a Catalunya Ràdio

L'actor Jordi Sánchez, que va passar 24 dies en coma induït a l'UCI a causa de la Covid-19, ha explicat aquest dissabte que el pitjor d'aquell període de temps van ser les al·lucinacions que va patir, que li van fer creure que un dels seus fills havia mort. Ho ha explicat en una entrevista al programa 'El Suplement', de Catalunya Ràdio, en què el protagonista de sèries com 'Plats bruts' i  'La que se avecina' ha detallat com va viure aquests 24 dies intubat.

L'intèrpret català, que fa deu dies va rebre l'alta de l'Hospital Fundación Jiménez Díaz on va romandre ingressat, és a casa seva, a Barcelona, acabant de recuperar-se del tot del virus. «Després de 24 dies en coma induït, quan em van despertar no podia ni caminar ni fer res, ni tan sols escriure. Al cap de dos dies ja escrivia i als quatre ja caminava», ha assenyalat l'actor durant la seva conversa amb el periodista Roger Escapa.

Sánchez ha dit que creu que es va contagiar de la Covid-19 durant el rodatge d'una pel·lícula i assenyala que, encara que els feien proves molt freqüents per a detectar el virus, sempre existeix un risc i els actors estan més exposats perquè han de treballar sense mascareta.

Recorda haver fet papers per enterrar el seu fill

Les al·lucinacions que va patir durant els dies que va estar en coma van ser, per a ell, els moments més difícils perquè va creure que un dels seus fills havia mort i fins i tot recorda haver estat preparant els papers per al seu enterrament. «Quan em vaig despertar, em pensava que tothom era mort, que se m’havia mort un fill, que els altres se n’havien anat. Va ser un món paral·lel durant 24 dies terribles», ha dit.

En aquest sentit, ha assenyalat que «estava tan drogat que pensava que tot allò era cert. Les al·lucinacions són més fortes que els somnis. Em vaig despertar molt trist i fins al tercer no vaig atrevir-me a preguntar». Però res d'això era veritat. «Quan et diuen que el teu fill no està mort, és una passada, et fots a plorar com si haguessin ressuscitat algú. Quan el vaig tornar a veure, a través d'Internet, va ser meravellós», ha explicat.

Sobre el suport rebut per part de companys de professió i dels seguidors, ha assegurat que «no m'esperava que m'agradés tant sentir-me tan ben embolcallat pels fans i amics. És molt maco, és fantàstic. Per això vaig donar les gràcies».


Comentaris

envia el comentari