Catalunya Diari

Neix a Lleida el laberint de panís 'El dilema de l'Horta'

Funcionarà durant els caps de setmana del mes de setembre

Vista aèrea del laberint de panís de l'Horta de Lleida, el dia 30 d'agost de 2020.
Vista aèria del laberint de panís de l'Horta de Lleida. | LleidaDiari.cat

L'Associació per a la Interpretació de l'Horta presenta una nova proposta agrocultural a l'Horta de Lleida: el laberint de panís que porta per nom 'El dilema de l'Horta'. Durant tots els caps de setmana del mes de setembre s'oferirà l'experiència de passejar per aquest espai, alhora que els visitants en grup reduït o individualment hauran de superar proves per arribar a la sortida. El laberint de panís té una extensió similar a dos camps de futbol que estaran plens de passadissos i reptes agroculturals per engrescar a grans i petits.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
L'activitat es realitzarà a la Granja Pifarré situada a la partida Caparrella. Per reservar l'experiència s'haurà de concertar visita a través del formulari disponible a la web de granjapifarre.com on també hi haurà la informació més detallada i la localització de l'espai. A la web hi haurà un formulari per cada cap de setmana, on es podrà escollir dia i hora, per tal que l'organització pugui gestionar adequadament l'aforament.
 
 
Es tracta d'una activitat segura que compleix les mesures de seguretat recomanades pel Departament de Salut. Per tant a les entrades i sortides hi haurà gel hidroalcohòlic per fer les desinfeccions. L'ús de mascareta serà obligatori a excepció de l'espai de bar on es garantirà la suficient separació de taules. L'organització també garantirà un adequat aforament i la distància social amb l'avantatge d'estar en un gran espai obert de més de 2000 metres quadrats i amb torns que controlaran la fluïdesa de persones en tot moment.
 
 
Una de les curiositats serà que a partir de les 21.00 hores hi haurà dos torns del laberint nocturn on els participants hauran d'utilitzar lots o estris lluminosos per realitzar l'activitat d'una manera ben especial. També hi haurà jocs rurals i de bitlles catalanes per practicar aquest tradicional joc vinculat a l'Horta. A més, el servei de bar comptarà amb productes i begudes ecològiques de diferents productors de l'Horta de Lleida.
 
 
Tots els donatius de l'activitat aniran destinats a l'Associació per a la Interpretació de l'Horta per fer realitat que ben aviat Granja Pifarré esdevingui un espai d'interpretació de l'Horta lleidatana i que estigui oberta a tota la ciutadania de Lleida i d'arreu. L'entrada individual representarà una aportació de 5 euros per part dels adults i de 3 euros l'entrada infantil de nens i nenes fins a dotze anys.
 
 
Aquesta nova oferta agrocultural s'emmarca en les iniciatives destinades a descobrir els valors de l'Horta lleidatana amb activitats en format familiar i grupal.

Comentaris

envia el comentari