Catalunya Diari

Lidl sorprèn els seus clients retirant aquesta llet

Alguns clients han demanat al supermercat que torni aquesta beguda

Lidl es situa al capdavant de la pesca sostenible
Lidl es situa al capdavant de la pesca sostenible | CEDIDA

Lidl és un dels supermercats que és opcions Bio, vegetarianes i veganes ofereix en els seus productes. D'igual manera, la cadena ofereix als seus clients diverses varietats de llet, adaptades per a tots els gustos. Però ara sembla que una de les llets preferides dels consumidors ha deixat de vendre's als locals d'aquesta cadena alemanya.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En concret, la llet d'arròs amb calci ha estat la que ha desaparegut de Lidl. Un usuari de Twitter ha volgut preguntar al supermercat per aquesta llet específica, la qual afirma que estan intentant substituir per la Bio. «Alguns dels nostres articles són promocions temporals, pel qual no formen part del nostre assortiment», explicava Lidl. «Altres ,simplement no els trobes perquè s'han esgotat i es reposen al cap d'uns dies».

Llet amb calci i sense gluten 

El mateix client va preguntar dies després per la mateixa llet, la qual no havia tornat a arribar al seu supermercat de confiança. Va ser llavors quan Lidl confirmava la notícia que alguns clients no volien escoltar: «Sentim informar-te que aquest producte ja no forma part del nostre assortiment». 

Aquesta beguda és tan popular perquè s'ajusta a les necessitats d'aquells que no poden ingerir la llet en les seves condicions naturals. Així, es tracta d'una llet 100% vegetal feta d'aigua, arròs i diversos additius per donar-li la seva textura tan particular. A més, té un alt contingut en calci i no conté gluten. 

Lidl ofereix begudes alternatives 

Després d'eliminar la llet d'arròs amb calci, el supermercat ofereix alternatives pels seus clients, per exemple la llet de soia amb calci i sense lactosa, la beguda d'avellanes UHT, la beguda de soia Bio o la llet de coco amb arròs UHT. 

Tot i això, a la pàgina oficial de Lidl segueix apareixent aquesta llet d'arròs amb calci com si encara fos un dels seus productes. No se sap si es tracta d'un error o el producte només està disponible en alguns supermercats concrets, però el que si és segur és que aquesta llet tornarà a Lidl si els clients segueixen preguntant-se per ella. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari