Catalunya Diari

L'Associació d'Empresàries Ap! Lleida obre les seves portes al públic lleidatà

La jornada tindrà lloc aquest divendres, dia 15 de març, a l'Espai Davall de La Llotja de Lleida

Cartell del Dia de la Sòcia d'Ap! Lleida
Cartell del Dia de la Sòcia d'Ap! Lleida | LleidaDiari.cat

L'Associació d'Empresàries Ap! Lleida celebra aquest divendres, dia 15 de març, el Dia de la Sòcia, que enguany celebra la segona edició. Un acte en el qual la sòcia pren protagonisme, però que està obert al públic en general. L'objectiu de la trobada és obrir portes a tothom a conèixer aquesta entitat, que aglutina a dia d'avui més de 120 empresàries de la demarcació de Lleida.

L'Espai Davall del Palau de Congressos-La Llotja de Lleida serà l'equipament que acollirà el Dia de la Sòcia, que arrencarà a les cinc de la tarda i està previst que s'allargui fins a les deu de la nit. L'activitat comptarà amb una ponència principal i unes píndoles informatives que no deixaran indiferent a ningú. Per apuntar-se cal enviar un e-mail a [email protected].

Al sopar de després, a peu dret, hi està tothom convidat. Les persones interessades a assistir-hi han de fer el pagament al número de compte ES35 2100 0512 0002 0016 3141. El preu per a les sòcies d'Ap! Lleida és de 25 euros i per a la resta, 35. 

Programa complet del Dia de la Sòcia

- 16.45 hores: Recepció dels assistents

- 17.00 hores: Benvinguda de la presidenta d'Ap! Lleida, Laura Sánchez (Espai Ap! Training)

- 17.15 hores: Conferència de Charo Vargas, més coneguda com a Charuca, qui oferirà una conferència que porta per títol '¿Jefa de tu vida o esclava de tu proyecto? Pautas para disfrutar de tu vida y de tu trabajo en lugar de sentirte la pringada de tu vida (y de tu trabajo.)' (Espai Ap! Training)

- 18.30 hores: Taula rodona 'Atura’t per continuar', un col·loqui en el qual es tractaran aspectes clau a tenir en compte a l’hora de fer una auto diagnosi de l’empresa, o com autònom o autònoma, per poder continuar creixent i consolidant el projecte. Amb la participació de Yasmina Vilagrasa, advocada i sòcia del despatx Julio Vilagrasa y Asociados; Carme Salla, tècnic tributari i co-directora d’Àrea Suport Empresarial; o Josep M. Riu, president Col·legi Economistes (Espai Ap! Training)

- 19.00 hores: Píndola informativa (Espai Ap! Training)

- 19.30 hores: Obertura Showroom. Espai d’exposició dels projectes de les sòcies Ap! i venda de productes (Espai Ap! Showroom)

- 19.30 hores: Primera Ap! Dynamic; dinàmiques de grups reduïts a porta tancada (Espai Ap! Dynamic)

- 20.30 hores: Còctel networking a peu dret (Espai Ap! Networking)

TAMBÉ ET POT INTERESSAR: Empresàries d'Ap! Lleida llegiran el manifest del Dia Internacional de la Dona


Comentaris

envia el comentari