Catalunya Diari

Lleida s'omple de veïns fent esport i passejant per la ciutat

El bon temps i les ganes de sortir a l'aire lliure omplen el passeig del riu molt més que en un cap de setmana habitual

Veïns de Lleida omplen el passeig del riu en el primer dia de permís per sortir a fer esport i passejar, el dia 2 de maig de 2020.
Veïns de Lleida omplen el passeig del riu en el primer dia de permís per sortir a fer esport i passejar. | LleidaDiari.cat

Els carrers de Lleidas'han tornat a omplir de veïns practicant esport i passejant en el primer dia en què s'ha permès als adults sortir al carrer després de setmanes de confinament. Un dels espais més concorreguts ha estat el passeig a la vora del riu Segre, on des de primera hora del matí s'hi han vist desenes de persones que han sortit a córrer, pedalejar i inclús a fer ioga aprofitant el bon temps.

Una imatge insòlita que algunes de les persones que hi havia han aprofitat per fotografiar, ja que l'afluència de gent ha estat molt superior a la d'un cap de setmana normal.

A partir de les 10.00 hores d'aquest dissabte, agents de la Guàrdia Urbana de Lleida han passat amb furgoneta per informar els allí presents que ja s'havia acabat la franja per practicar esport.

Gran afluència de gent a la vora del riu Segre de Lleida en el primer dia de permís per sortir a fer esport, el dia 2 de maig de 2020.
Alguns curiosos han volgut immortalitzar aquest moment. | LleidaDiari.cat


Comentaris

envia el comentari