Catalunya Diari

L'Ajuntament de Lleida autoritza poder fer 'topless' a les piscines municipals

Col·loca cartells que així ho expliciten ja que la normativa no deixava clar si aquesta pràctica estava permesa o noCol·loca cartells que així ho expliciten ja que la normativa no deixava clar si aquesta pràctica estava permesa o no

Imatge de les piscines de Balàfia
Imatge de les piscines de Balàfia.   | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha autoritzat poder fer 'topless' a les piscines municipals de la ciutat i, des d'aquest dilluns, les dones ja poden prendre el sol i banyar-se sense la part de dalt del biquini. La normativa actual no deixava clar si aquesta pràctica estava o no permesa en aquestes instal·lacions i, per això, la Paeria hi ha col·locat cartells que, de forma explícita, així ho indiquen.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Amb aquesta mesura, l'Ajuntament de Lleida vol donar resposta a un informe del Síndic de Greuges que considera que la prohibició de fer 'topless' a les piscines suposa una discriminació per a les dones i els limita la llibertat d'expressió.

Durant aquesta temporada de bany, nou dones havien sol·licitat poder-ho fer a les piscines municipals de Lleida. Així mateix, la Paeria també una crida als clubs esportius i entitats privades de la ciutat perquè també ho permetin a les seves instal·lacions.

També et pot interessar...


Comentaris
EB
Crec que s'hauria de regular espais o piscines per gent que no està d'acord amb aquesta pràctica. Hi ha pares que tampoc ho volen per als seus fills i crec que haurien de tenir l'opció de que pugeussin anar a llocs on no es fa topless.
Maribel
Estic en contra. On van quatre poca- soltes a voler ensenyar les seves mamelles a les piscines municipals q estan plenes de canalla. Donetes frívoles ensenyeu els vostres penjolls a casa vostra, a la platja o a una piscina privada. Jo pago impostos i de cap manera toleraria q 4 donetes amb cervell de mosquit es passegessin a les piscines ensenyant els seus braguers a la canalla. I un 0 patatero a la Paeria per permeter-ho.
RG
Cadascu te que ser lliure per decidir el que fa, si una dona vol fer top-less, ella te la llivertat de decidir. Tambe si jo no vulguessi que els meus fills no miressin a una persona que esta sense la part de dalt de un vestit de bany, lo primer que faria es treure el movil, internet, la televisio, etc. Tots som lliures per fer el que volem sense fer mal als altres. Avans de prohivir el topless. Prohiviria que fumar a les terrasses per ejemple. Que aixo si que es un mal ejemple per la salut

envia el comentari