Catalunya Diari

Avui per nosaltres. Gràcies per aquests 8 anys al vostre costat

El dia 11 de maig de 2012 naixia Lleidaalminut.com, per convertir-se cinc anys més tard en el LleidaDiari d'ara

Logo de LleidaDiari.cat.

Tal dia com avui però de l'any 2012 arrencava aquest mitjà digital. Tot i que no tal com és avui dia. El dia 11 de maig de 2012 naixia Lleidaalminut.com, fruit de la necessitat de crear un mitjà exclusivament digital que oferís immediatesa, proximitat i pluralitat a la demarcació de Lleida. En aquell moment el seu color distintiu era el verd. Amb el temps va anar evolucionant i lo que era un mitjà relativament petit passava a convertir-se cinc anys després en LleidaDiari.cat, canviant el nom i el seu color per entrar a formar part del grup CatalunyaDiari.cat. Això sí: sempre mantenint la mateixa filosofia i l'esperit de mitjà de proximitat.

A raó del canvi, LleidaDiari.cat va convertir-se amb poc temps en el segon mitjà de comunicació més llegit a la demarcació de Lleida en format digital, arribant mensualment a més de 156.000 lectors únics i aconseguint superar les 700.000 pàgines vistes cada mes, segons dades d'OJD Interactiva, l'Oficina de Justificació de la Difusió.

I totes aquestes fites aconseguides han estat també gràcies a vosaltres, als nostres lectors més fidels. Sense el nostre públic res d'això seria possible. I des d'aquí us volem agrair la confiança i l'interès per continuar estant al nostre costat. Per donar-nos suport, felicitar-nos i ajudar-nos a seguir endavant.

Un gran canvi en poc temps

Si tirem la vista enrere, ens adonem del gran canvi que hem fet en poc temps. Vam començar com una pàgina web més que oferien notícies de Lleida, amb el temps vam anar creant marca i vam aconseguir que lleidaalminut.com es fes un raconet entre la gent de la professió. Als dos o tres anys d'estar en funcionament ens llegien unes 1.000 persones cada dia, arribant a superar les 15.000 visites mensuals. I aquestes xifres han anat creixent any rere any. I molt! Fins a aconseguir en alguna ocasió tenir en un sol dia més de 70.000 visites i inclús superar les 100.000. Tot un rècord! Per a situar-nos on som avui dia. 

Ara toca continuar endavant i seguir creixent. No ens volem quedar aquí. Volem més i millor. Necessitem créixer encara més per arribar a tota aquella gent que encara no ens coneix. I tu, en aquesta tasca, ets un pilar fonamental en aquest projecte. Comentant les notícies, compartint les publicacions, interaccionant amb tots els nostres continguts. Només així aconseguirem que LleidaDiari.cat tingui encara més impacte i continuï fent-se gran. Brindem junts per molts anys més al vostre costat!

GRÀCIES!


Comentaris

envia el comentari