Catalunya Diari

El cantant Macaco grava part del seu videoclip a la Seu Vella de Lleida

Moritz i l'artista s’uneixen per retre un homenatge a Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona

El cantant català Macaco presenta la seva nova cançó 'Barcelona Torna', un tema inèdit de l'artista que conté una referència a 'Gitana Hechicera' de Peret, amb la que busca animar la gent a recuperar tots aquests «moments perduts» durant aquests llargs mesos de confinament a causa de la pandèmia.
 
 
Dani Macaco, intèrpret i compositor de la cançó, cerca, a través de diferents estils i barrejant diversos idiomes, transmetre el caràcter vital, obert, acollidor, urbà i divers que sempre ha caracteritzat a Barcelona. Però no sol Barcelona, sinó també la resta de demarcacions catalanes. Amb un objectiu clar: mostrar la germanor entre ciutats que Dani Macaco reflecteix a la lletra de la cançó. És per això que al seu últim videoclip inclou imatges rodades a Lleida, Barcelona, Girona i Tarragona, mostrant així punts emblemàtics  de cada ciutat, com la Seu Vella de Lleida.
 
 

Cançó de la nova campanya de Moritz

Però el nou videoclip de Macaco no és un tema més de l'artista. En aquesta ocasió, la nova creació forma part de la campanya de la cervesera Moritz, un porjecte que fa referència a Barcelona, .
 
A més de Dani Macaco, la iniciativa compta amb la col·laboració de l’artista i dissenyador Javier Mariscal, que ha ideat la colorista gràfica de la campanya.
Moritz donarà tots els ingressos de la campanya per a impulsar iniciatives que ajudin a col·lectius afectats per la COVID-19.
 
 
 
La referència a la ciutat també és present al tram final de l'espot de televisió de la campanya.
La lletra i l’anunci de la campanya fan referència a Lleida, Girona i Tarragona. 
 
 
Moritz donarà tots els ingressos de la campanya per a impulsar iniciatives que ajudin a col·lectius afectats per la COVID-19.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Finalitats solidàries
 
A més de voler traslladar un missatge d'ànim i d'optimisme, la iniciativa també vol contribuir a la situació generada per la crisi del Coronavirus. Moritz donarà tots els ingressos que obtingui de les accions de la campanya a iniciatives que ajudin a col·lectius afectats pel COVID-19.
 
 
 
Escolta la cançó!

Comentaris

envia el comentari