Catalunya Diari

Dani Martín declara que pateix una malaltia crònica cutània

L’excomponent del grup ‘El canto del loco’ ho ha confessat a través d’una publicació al seu perfil d’Instagram on ha mostrat els efectes de la rosàcia

 
El cantant Dani Martín ha confessat que pateix una malaltia crònica cutània | CEDIDA

Els seguidors de Dani Martín s’han emportat una sorpresa amb la darrera publicació del cantant al seu perfil d’Instagram. Mitjançant una selfie del seu rostre, ha parlat de la malaltia que pateix i ha mostrat les taques vermelles que li produeixen la rosàcia, una malaltia crònica cutània els efectes de la qual són semblants a l’acne.

Dani Martín publica una imatge del seu rostre ple de taques vermelles

Així doncs, l’exvocalista del grup ‘El canto del loco’, ha compartit a les xarxes socials una fotografia on pot veure’s el seu rostre ple de taques vermelles i d’inflamades. Acompanyant la imatge, Dani Martín escrivia amb to humorístic el següent missatge: «S’anomena Rosàcia el que tinc, sí, no, no estic malalt, del cap una mica, però la meva pell és així».

Tot seguit, el cantant espanyol afegia aquestes paraules amb to irònic: «Així és senyor! El fetge? Bé molt bé! Els ronyons? Genial senyora. I els seus? Doncs ja estem tots bé! Vinga feliç dia! Vagi endavant que me la sua tenir això i que no és important, només són grans que venen i van! També vagi per endavant la meva ironia amb sentit de l’humor en el discurs. Visca la rosàcia! Podeu dir-me Dani pig».

Encara que no és una malaltia cutània greu, actualment no existeix un medicament que erradiqui completament la rosàcia. No obstant això, hi ha productes com ara aigües termals, llets i aigües micerals que poden disminuir visiblement els seus efectes. Gràcies a tractaments com el làser o les cremes, la rosàcia pot disminuir i prevenir-se.

També pots llegir...

 

Comentaris

envia el comentari