Catalunya Diari

Marc Márquez rep una notícia que marcarà la seva nota etapa personal

El pilot de MotoGP s'enfronta ara a un dels moments més durs

Imatge d'arxiu de Marc Márquez
Marc Márquez està immers en la preparació de la nova etapa | EFE

Definitivament no és la millor època per al torero Cayetano Rivera. Després dels rumors sobre la seva suposada infidelitat a Eva González, ara esclata la notícia que la seva filla, Lucía Rivera, hauria acabat la relació amb el lleidatà Marc Márquez.

La jove parella mai ha fet pública com a tal la seva relació sentimental, tot i que sí que han compartit imatges als seus respectius perfils d'Instagram que han delatat la seva història. Precisament per aquest degoteig d'imatges que demostraven que la jove parella havia començat a escriure una bonica etapa, ara salten les alarmes.

Fa molts dies que no es comparteixen fotos en comú

Fa molts dies que no es comparteixen fotos en comú i, de fet, cadascun d'ells estan seguint amb la seva vida totalment separats. En aquest sentit, destaca que Lucía es troba als Estats Units amb la seva mare i exparella de Cayetano, Blanca Romero, participant en una campanya publicitària de la marca de mona íntima Women'secret. Ara, lluny ja dels rumors com a tal, ha estat el diari 'El País' el qual ha confirmat la ruptura de la jove parella que, malgrat la seva breu història, havia aconseguit enamorar també a tots els seus seguidors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida por LUCIA (@luciariveraromero) el

Caldrà doncs veure si, finalment, decideixen reprendre la seva relació o si, finalment, trenquen els seus llaços per sempre. Després de fer-se pública aquesta informació s'entenen una mica més les declaracions del pilot de MotoGP, el qual, va explicar que les sensacions de cara a la nova temporada, no estaven sent del tot bones. Es nota que ja li falta la medicina de l'amor.


Comentaris

envia el comentari