Petició viral d’una mare per recuperar el seu mòbil robat, ple de fotos de la filla

Mòbil robat

El missatge d'Eva ha estat malinterpretat per alguns mitjans, que creien que la nena havia mort | Twitter

 

 

Per a molts el mòbil és un tresor. No tant pel valor que té un aparell d'última generació o els contactes que hi ha guardats a l'agenda. Sobretot, pels milers de fotos que els usuaris solem acumular a la galeria. Records que, moltes vegades, només tenim al telèfon, aquell que sempre ens acompanya però que podem perdre, ens poden robar, o pot espatllar-se fàcilment. I la desesperació pot ser extrema. Ho sap molt bé l'Eva, una mare de Barcelona a qui van sostreure el seu mòbil al metro.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

«Només tinc ganes de plorar. Si te l'han venut o l'has trobat m'és igual, no faré preguntes, pago 500 euros al comptat en efectiu», escrivia Eva en un intent d'acabar amb el mal tràngol que passa. I és que tenia al mòbil totes les fotos de la seva filla de quatre anys, tots els records de la petita en els últims nou mesos abans que la robessin. Sense còpia de seguretat ni cap sincronització automàtica amb el núvol. I els records, són impagables. 

 

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

 

El seu malson va començar el dijous 7 de març al metro 504 de la línia 5 de Barcelona, entre les parades de Verdaguer i Diagonal. Eva va ser ràpida en reaccionar i aviat ompliria parades de metro i voltants de cartells suplicant col·laboració als ciutadans barcelonins. El seu anunci també s'ha fet viral a la xarxa i ha rebut molt de suport, tot i que no té notícies dels Mossos sobre la possible identificació del lladre. Va denunciar el robatori sabent que era gairebé impossible resoldre'l, però guarda esperança.

 

 

I si li han fet un reset?

Eva va denunciar el robatori als Mossos amb l'esperança que alguna càmera de vigilància hagués captat el lladre | cedida

 

Sap que el mòbil podria estar probablement convertit en peces per vendre'l per separat. I li és igual no poder tornar a utilitzar l'aparell, mentre es puguin recuperar les fotos. En aquest cas, la dona rebaixa la recompensa i pagaria a qui li retornés el mòbil 400 euros. Els 100 restants els utilitzaria per pagar la recuperació de les imatges. 

 

L'important és poder tornar a somriure mirant la foto de les primeres classes de patinatge de la nena. O el seu primer bany al mar amb els avis. A Eva no l'interessa el Samsung Galaxy 7 negre que tenia. Un mòbil es pot substituir. Els moments, en canvi, només poden capturar-se una vegada i mai tornaran a repetir-se exactament iguals.

 

 

Tot i la confusió, la nena està viva

El missatge d'Eva va generar molta confusió a alguns mitjans de comunicació i usuaris de la xarxa. Molts d'ells van malinterpretar 'els últims nou últims mesos de vida' que escrivia la mare per referir-se a la quantitat de fotos de la nena que tenia al mòbil, i la van donar per morta. Una conclusió errònia, segons confirmava la mateixa Eva.