Catalunya Diari

Mercadona prepararà pizzes al moment en almenys dotze establiments

La cadena de supermercats se suma a la moda d'oferir productes per emportar als seus clients

Mostradores de Mercadona 'Listo para comer'
Mercadona experimenta amb els seus nous taulells | Mercadona
 

Mercadona no deixa d'innovar. Una de les novetats que ha presentat la cadena de supermercats és que oferirà pizzes preparades al moment en dotze de les seves botigues. Aquest nou producte s'oferirà als taulells de menjar preparat que des de fa uns mesos es poden trobar en alguns dels seus locals.

L'objectiu és que els clients puguin comprar la pizza cuinada perquè arribin a casa i la puguin menjar al moment. A més, es podrà decidir la mida entre familiar o individual i també serà opcional el tipus d'aliments que acompanyaran la base de la pizza. Aquesta nova oferta estarà disponible a diferents supermercats de València, a excepció d'una de les botigues que s'ubica a Requena. En concret, es podran trobar a Burjassot, Gandia, l'Eliana, Manises, Mislata, Paterna, Port de Sagunt i Paterna.

Una novetat en període de proves

Mercadona lanza mostradores 'listo para comer'
Les pizzes estaran preparades al moment | Mercadona

En aquests punts de venda, es podrà veure com un equip especialitzat s'encarrega de preparar i cuinar les pizzes al moment. Segons van explicar fonts properes a Mercadona, aquest nou repte per a la cadena de supermercats està en període de proves. «És un laboratori, així que estem aprenent amb el client i el treballador per anar ampliant el projecte a poc a poc».

La idea d'oferir productes acabats de cuinar als clients del supermercat ja s'ha utilitzat en altres ocasions. Per exemple, altres grans cadenes com són El Corte Inglés o Carrefour compten amb aquest sistema des de fa anys.

Mostradores 'listo para comer' de Mercadora
Mercadona implantarà a València aquesta novetat | Mercadona

Un milió d'euros d'inversió

Ara és Mercadona qui s'atreveix a fer aquest pas per millorar la satisfacció dels seus clients i seguir innovant en la seva oferta comercial. De fet, el supermercat ja oferia plats preparats com pizzes o pastes. Però en cap cas estaven ja cuinats i no comptaven amb un equip de persones darrere que es dediqués a preparar aquests productes al moment.

En aquest sentit, cal destacar que la cadena valenciana ha invertit un milió d'euros per fer realitat l'existència dels taulells de cuina per . A més del cost de les noves instal·lacions, segons 'La Coctelera',  aquest nou repte ha suposat una inversió important en formació als treballadors encarregats d'aquest departament dins del supermercat.


Comentaris

envia el comentari