Catalunya Diari

Un milió de gràcies

LleidaDiari.cat ha aconseguit aquest mes de maig superar el milió de visites

Logo de LleidaDiari.cat.
Logo de LleidaDiari.cat. | LleidaDiari.cat

El diari digital LleidaDiari.cat està de celebració després d'aconseguir aquest passat mes de maig superar el milió de pàgines vistes (1.002.539) en només 30 dies, segons dades de l'OJD Interactiva, l'Oficina de Justificació de la Difusió, l'empresa que controla la tirada i la difusió dels diaris i revistes impresos a Espanya. Una dada molt atractiva, mai obtinguda anteriorment al llarg dels vuits anys de vida del mitjà. Si analitzem les xifres de l'últim any, només el passat mes de març, LleidaDiari.cat va arribar a sumar poc més de 780.000 pàgines vistes, però mai abans havia aconseguit el milió. 

La gran feina realitzada en els últims mesos per l'equip del mitjà, el posicionament aconseguit en buscadors i el boca-orella han permès a LleidaDiari.cat situar-se on es troba avui en dia, posicionant-se com el segon mitjà de comunicació més llegit a la demarcació de Lleida en format digital

Important augment de seguidors

LleidaDiari.cat informa cada dia, els 365 dies de l'any, de l'actualitat lleidatana. Però aquests últims mesos, més que mai, hem estat al peu del canó informant de tot allò relacionat amb la pandèmia del coronavirus, a més de moltes altres informacions rellevants de servei públic o notícies que succeïen a la demarcació. Unes darreres setmanes de molta feina, però que també ens han permès aconseguir la fita del milió de visites, fidelitzar nous lectors, així com també fer créixer les nostres xarxes socials i els canals de difusió de LleidaDiari.cat.

En aquest sentit, Facebook LleidaDiari compta avui en dia amb 37.181 'followers'; el Facebook Lleida Successos, amb 21.680 persones; el compte de Twitter @lleidadiari, amb 11.364; i Instagram, amb 1.822. El canal de notícies de Telegram suma ja 1.669 persones, qui reben diàriament les notícies més importants de la jornada; i el nou grup de Facebook de LleidaDiari.cat té ja 2.024 seguidors, en poc més de tres mesos des de la seva creació, un espai en el qual solament es fa difusió de les notícies relacionades amb la Covid-19.

I tu, encara no ens segueixes? Pots fer-ho a través de qualsevol de les xarxes socials mencionades anteriorment (hi tens l'enllaç directe a sobre de cadascuna d'elles) i/o a la nostra pàgina web www.lleidadiari.cat. T'esperem!


Comentaris

envia el comentari