Catalunya Diari

Les deu millors sabates de les rebaixes de Zara

Es pot trobar la selecció més irresistible de botes, botins, ‘mules’, talons i molt més a uns preus increïbles

Zapatos imprescindibles para el 2019 en las rebajas de invierno de Zara
Les sabates imprescindibles per al 2019 a les rebaixes d'hivern de Zara | Zara

Mai estan de més unes sabates noves. Des de les botes i botins de l'hivern fins a les ‘mules’ i sandàlies per a començar l'estiu estrenant-ne un parell i així poder donar un toc personal als teus ‘looks’. Sobretot si són tendència i les pots trobar rebaixades a Zara.

 

Les deu sabates més irresistibles de les rebaixes de Zara

Si t’agrada atrevir-te amb les sabates i centrar tota la teva atenció en elles o si prefereixes dissenys més discrets que combinin amb qualsevol ‘look’, a la secció de rebaixes de Zara es pot trobar de tot. Aquestes són els deu parells imperdibles amb ofertes excel·lents que ens ha avançat 'La Coctelera'.

1. Botes de Zara de canya alta

Botas de caña alta en material elástico, tendencia para invierno
Botes de canya alta en material elàstic, tendència per l'hivern | Zara

Aquestes espectaculars botes planes de canya alta es poden trobar a les rebaixes de Zara per només 29,99 euros. Amb quatre centímetres de sola i un petit detall metal·litzat a la punta arrodonida, el seu disseny versàtil va bé amb faldilles, vestits i pantalons, a més a més, la seva canya és elàstica i són fàcils de posar.

2. ‘Mules’ en el blanc de moda

Mules blancos de tacón terminados en punta de inspiración 'cowboy'
'Mules' blancs de taló acabats en punta d'inspiració 'cowboy' | Zara

Aquestes ‘mules’ de taló en pell de color blanc són perfectes tant per l’hivern com per l’estiu. Els repunts als laterals són d’estil ‘cowboy’, una gran tendència que continuarà vigent aquest 2019. A Zara es poden trobar rebaixades a 39,99 euros i, a més a més, la pell està adobada sota mètodes sostenibles i amigables amb el medi ambient.

3. Els botins d'‘animal print’

Botines de animal print de zebra roja a tan solo 15,99 euros
Botins d''animal print' de zebra vermella per només 15,99 euros | Zara

Una versió d’‘animal print’ a la serp o al lleopard és aquest parell de botins de zebra vermella, de taló i acabats en punta presenten una canya elàstica amb acabat tipus mitjó. Molt còmodes a l’hora de caminar amb els seus sis centímetres d’altura, estan a Zara per només 15,99 euros.

4. Sabates de taló imprescindibles

Zapatos de tacón atemporales en las rebajas de Zara
Sabates de taló atemporals a les rebaixes de Zara | Zara

Tot un clàssic imprescindible són les sabates de taló negres que serveixen per a qualsevol ocasió. Un comodí que et pot treure de més d’un problema. Aquestes de taló ample, xarol i amb un detall metal·litzat estan a Zara per 15,99 euros.

5. Botins de quadres per estar a la moda

Botines con estampado de cuadros en tendencia para el 2019
Botins amb estampat de quadres en tendència per al 2019 | Zara

Els quadres en totes les seves versions van estar molt de moda el 2018 i tornaran a ser tendència aquest 2019. En aquest sentit, es poden trobar a Zara aquests botins amb quadres tipus tartan i només costen 29,99 euros.

6. Taló destalonat al llarg de l'any

Tacón destalonado en color amarillo mostaza
Taló destalonat en color groc mostassa | Zara

A les rebaixes de Zara també es poden trobar aquestes sabates destalonades que són perfectes tant per portar a l’hivern amb mitjons contrastats com a l’estiu. De color groc mostassa i acabats en punta, aquesta tendència es pot aconseguir per només 29,99 euros.

7. Botins plans ‘track’

Botines calza con suela ancha tipo track para el día a día
Botins amb sola ampla tipus 'track' per al dia a dia | Zara

Aquests botins plans amb sola ampla tipus ‘track’ són ideals per portar diàriament i caminar per la ciutat gràcies a la seva comoditat. A Zara per només 25, 99 euros, sense cap mena de dubte són unes sabates molt versàtils i fàcils de posar.

8. Uns ‘mule’ de cara a l'estiu

Mules trenzados en las rebajas de Zara para adelantar el verano
'Mules' trenats per avançar l'estiu | Zara

Les rebaixes d’hivern també s’han d’aprofitar per aconseguir sabates de cara a l’estiu a preus increïbles. A Zara es poden trobar aquests ‘mule’ trenats amb acabat en punta que durant la pròxima primavera-estiu 2019 es continuaran veient i ara només costen 19,99 euros.

9. Sandàlies per la temporada de noces

Sandalias para eventos especiales en las rebajas de Zara
Sandàlies per esdeveniments especials | Zara

De la mà de la primavera arriben les noces i molts altres esdeveniments especials on s’han de dur vestits i sandàlies per l’ocasió. Aquestes rebaixes es poden aprofitar per avançar-se i aconseguir sabates com aquestes, amb una altura perfecta i còmoda de 6,95 cm, pedreria i un disseny que combina amb diferents colors i ‘looks’ per només 29,99 euros.

10. Pala plana per l'estiu

Palas trenzadas por solo 19,99 euros
Pala trenada per només 15,99 euros | Zara

Finalment, una altra opció imprescindible de cara a l’estiu són aquestes sabates que a Zara es troben rebaixades a 15,99 euros. Unes pales trenades que continuaran en tendència durant aquest 2019.


Comentaris

envia el comentari