Catalunya Diari

Interposades 710 sancions per incomplir les restriccions des de divendres

Bona part dels sancionats eren estrangers que asseguraven desconèixer les noves mesures

Els Mossos d'Esquadra i les policies locals han interposat 710 sancions des de divendres per incomplir les restriccions contra la covid. Del total, unes 400 han per no respectar el toc de queda, tant per no fer cas dels agents en arribar la una de la matinada o per ser interceptats entre aquesta hora i les 6.00h sense tenir dret a cap de les excepcions permeses.

Als municipis de la costa, com Salou o Barcelona, bona part dels sancionats eren estrangers que asseguraven desconèixer les noves mesures. Del total de sancions, 130 han estat també per ús incorrecte de la mascareta i de la resta, fins a arribar a les 710, n'hi havia per incomplir els horaris dels establiments o per superar el límit de 10 persones.

Un cotxe dels Mossos patrulla per la Barceloneta poc abans del toc de queda
Interposades 710 sancions per incomplir les restriccions des de divendres, unes 400 pel toc de queda | LleidaDiari.cat

S'han fet un total de 429 controls

El comissari portaveu dels Mossos, Joan Carles Molinero, ha fet un balanç positiu del primer cap de setmana de toc de queda perquè no s'han registrat incidents importants. Molinero ha diferenciat entre dues tipologies de sancionats, majoritàriament estrangers a la costa i, en canvi, gent autòctona en els municipis interiors.

El portaveu ha explicat que els agents han fet una tasca d'advertir, recomanar i acompanyar la gent a abandonar el carrer quan arribava la una de la matinada. Ha afegit que majoritàriament es feia cas dels policies, però aquelles persones que s'hi negaven acabaven sent sancionades.


Comentaris

envia el comentari