Catalunya Diari

Les novetats de WhatsApp que no et pots perdre aquest 2021

Amb l'arribada del nou any, l'app incorporarà noves funcions

Una dona sosté un Iphone de color negre
WhatsApp incorporarà noves funcions aquest 2021 | Europa Press

WhatsApp vol continuar sent l'aplicació líder. És per això que durant aquest 2020 ha anat experimentat i hem pogut gaudir del 'mode fosc', l'augment de participants en una trucada de vídeo - molt necessari en temps de pandèmia-, o l'opció d'eliminar missatges. Ara bé, això no és tot i durant l'any 2021 podrem gaudir d'altres noves funcions.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Gaudeix del teu compte de WhatsApp en altres dispositius

Ja fa temps que els usuaris demanen l'opció de poder gaudir d'un mateix compte de WhatsApp en diferents dispositius. Així doncs, tal com ha passat amb la incorporació de noves emoticones o el 'mode fosc', WhatsApp ha volgut incorporar aquesta nova funció.


Des del diari 'ABC' s'informa que WhatsApp ja està treballant amb aquesta funció. De moment, el portal especialitzat 'WABetaInfo' ha filtrat que podrem utilitzar el mateix compte en quatre dispositius diferents. Ara bé, encara no se sap si només es podrà fer servir en smartphones o també podrà instal·lar-se en tauletes.

Autodestrucció d'imatges i vídeos

Una de les funcions que més ha cridat l'atenció ha estat la possibilitat d'enviar missatges que puguin autodestruir-se sols. Però per aquest 2021, WhatsApp donarà l'opció de poder autodestruir vídeos, fotos i gifts. Però cal parar compte, perquè la persona que rep el missatge pot fer captures de pantalla! 

'Mode vacances'

Fins al moment, tots els dispositius mòbils tenen el 'mode avió' per tal de desactivar totes les connexions del telèfon. Aquesta opció ens permet mantenir-nos al marge de l'estrès que provoca la hiperconnectivitat. No obstant això, WhatsApp està estudiant la possibilitat d'incorporar el 'mode vacances', que permetrà arxivar totes les converses que l'usuari desitgi encara que rebi nous missatges.

Nous termes d'ús

Com és habitual, cada vegada que es produeixen algunes modificacions és necessari que l'usuari accepti una nova política de termes d'ús. WhatsApp té previst, pel pròxim 8 de febrer, una actualització de termes d'ús de l'aplicació. Encara no se sap el contingut que l'usuari haurà d'acceptar si vol seguir utilitzant el servei de missatgeria, però tot indica que recollirà la forma en què l'aplicació fa servir les dades i com les empreses poden utilitzar els serveis de Facebook per emmagatzemar i administrar les converses.

Realitza trucades o videotrucades des de l'ordinador

Durant aquests mesos de pandèmia i de confinament, ens hem acostumat a les videotrucades per poder veure'ns amb els nostres éssers estimats. És per això que WhatsApp ha volgut aprofitar-ho per satisfer als seus usuaris.Facebook va ser una de les primeres plataformes a posar-se a l'avantguarda de les trucades de vídeo amb la creació de 'Messenger Rooms', una aplicació que permet reunions de fins a 50 usuaris (molt útil per a les reunions d'empresa) a través de WhatsApp, Instagram o Messenger. Ara és WhatsApp la qual estudia la possibilitat de realitzar trucades o videotrucades a través de la seva versió per a ordinador 'WhatsApp web'. Segons 'WABetaInfo', aquesta funció ja es troba en fase de prova.


Comentaris

envia el comentari