Catalunya Diari

Ortodòncia invisible a Catalunya

Vols millorar el teu somriure? L'ortodòncia és un dels mètodes més habituals per a millorar la dentadura i aconseguir unes dents més alineades i estèticament més boniques. Però els brackets no són gens estètics i, per això, moltes persones prefereixen obviar aquest tractament i no cuidar les seves dents.

Cartell lluminós on posa somriu sempre en anglès
Ortodòncia invisible a Catalunya | @erictang2769

Davant aquesta situació, ha aparegut la resposta que tots buscàvem: INVISALIGN, l'ortodòncia invisible. Aquest tractament consisteix en la col·locació d'unes fundes que alineen les dents i que són transparents, per tant, aconseguiràs un somriure perfecte sense que sigui visible als ulls dels altres.

INVISALIGN, l'ortodòncia invisible que està triomfant

Abaden Dentistas és una de les clíniques dentals de Catalunya més conegudes a l'hora d'aplicar INVISALIGN, l'ortodòncia invisible més exitosa del moment. Es tracta d'un mètode revolucionari que et permetrà millorar l'estètica del teu somriure i la teva salut bucodental sense haver de portar els antiestètics brackets més tradicionals.

Aquest tractament està desbancant qualsevol altre mètode per a alinear les dents, ja que t'ofereix una solució que és pràcticament invisible i que t'ajudarà al fet que les dents es vagin movent i alineant de manera natural. Cada dues setmanes, aproximadament, hauràs de canviar-te les fundes perquè les dents vagin adaptant-se als canvis i continuïn millorant la seva posició a la boca.

Els “aligners” és el nom que reben les fundes d'ortodòncia que s'usen pel tractament. Són transparents i extraïbles, però els hauràs de portar 22 hores al dia perquè aquest mètode sigui realment efectiu. Depenent de cada cas, els “aligners” s'aniran canviant cada dues o tres setmanes i es fabriquen de manera personal i individualitzada. Amb això, s'aconsegueix un resultat sorprenent: les dents s'alineen fins a aconseguir la posició final que es desitja.

Avantatges de l'ortodòncia invisible

Actualment, INVISILIGN és un dels mètodes més sol·licitats en les clíniques de salut dental. El motiu és que et permet millorar les teves dents sense que la teva aparença es vegi afectada. Però, a més d'això, l'ortodòncia invisible t'ofereix altres avantatges que val la pena destacar; són les següents:

  • Una ortodòncia molt més còmoda i higiènica que els brackets tradicionals
  • Solució gairebé invisible que et permetrà millorar el teu somriure sense que ningú s'adoni que portes ortodòncia
  • Pots treure’t les fundes sempre que ho desitgis, amb un màxim de 2 hores al dia. Per tant, podràs menjar sense l'ortodòncia i evitar que el menjar i els bacteris s'acumulin
  • Són més fàcils de netejar, ja que podràs rentar-les diàriament i evitar que s'acumuli brutícia a l'interior de les fundes
  • És una ortodòncia més còmoda i pràctica

Abaden Dentistes, la clínica líder en INVISILIGN

Si estàs buscant una clínica experta en ortodòncia invisible a Catalunya, has de conèixer Abaden Dentistes. Es tracta d'un centre de salut dental amb professionals de primer nivell, que t'ofereixen les solucions més innovadores del moment. Actualment, ofereixen l'ortodòncia INVISILIGN per ser un dels mètodes més destacats en el camp de la correcció dental.


Comentaris

envia el comentari