Catalunya Diari

Pau Donés s'acomiada dels escenaris: «Adeu, però fins aviat»

«Com molts de vosaltres ja sabeu, aquest 2019 ho deixem. No hi haurà escenaris ni música en directe, ho trobarem molt a faltar», ha comentat el mateix Donés

Pau Donés s'ha acomiadat dels seus fans a través d'un emotiu vídeo
Pau Donés s'ha acomiadat dels seus fans a través d'un emotiu vídeo | Youtube

Pau Donés s’acomiada dels escenaris. El cantant i cèlebre líder de Jarabe de Palo ja va explicar que l’1 de gener tancaria «la barraca» i ara, al fil del seu comiat, el mateix Donés ha volgut dir adeu a tots els seus fans a través d’un vídeo d’allò més colpidor. «Com molts de vosaltres ja sabeu, aquest 2019 ho deixem. No hi haurà escenaris ni música en directe, ho trobarem molt a faltar».

Si bé és cert que Donés ha aclarit que «aquest adeu és un fins aviat», també ho és que el cantant ha expressat el seu anhel de prendre’s un recés: «Han estat 20 anys connectats a la música, i potser ha arribat el moment de fer altres coses».

 

«És un fins aviat»

Més enllà de fer palesa la seva voluntat de tornar als escenaris tard o d’hora, el mateix Donés ha tret a relluir la seva cara més nostàlgica en expressar: «Em venen al cap molts pensaments: les coses bones que ens ha donat la música, els moments increïbles que hem viscut i l’oportunitat de viure del que ens agrada, de la nostra vocació, del nostre somni».

Quelcom, però, que algun dia, segons assegura, tornarà. «No hi haurà els escenaris ni la música en directe, i ho trobarem molt a faltar. I sobretot us trobarem a faltar a vosaltres», ha comentat Donés mentre afegia: «Però també us diem que tornarem. És una aturada, un adeu, però un fins aviat. No sé com ho farem, però tornarem. Esperem que esteu aquí quan tornem».

Un descans de «2 o 3 anys»

La intenció del músic català, segons explicava a Rac1 a finals de 2018, passa per parar «un parell o tres d’anys segur». Tot i això aquesta aturada, que era «un projecte que venia d’abans de la malaltia», no el farà abandonar la seva passió: «És impossible que deixi de fer de músic. És el que més m’agrada del món». De moment, però, el que sí assegura Donés és que «l’1 de gener tanco la barraca... de moment». 


Comentaris

envia el comentari