Catalunya Diari

El periodista Pedro Piqueras, de baixa per malaltia

Es tracta d'una dolència que no és greu, però els metges li han aconsellat «repòs absolut»

Pedro Piqueras presentant Informativos Telecinco | Telecinco

Pedro Piqueras és una de les cares més reconegudes de Mediaset. El veterà periodista posa veu i cara als informatius de Telecinco des de fa anys i és una de les claus de l'èxit de la cadena. Ara bé, fa diversos dies que els espectadors ja no el troben quan sintonitzen a les nou de la nit el canal de Vasile. I és que la seva baixa es deu a aspectes mèdics, fet que ha despertat preocupació entre els fidels als seus informatius.

Segons informa La Coctelera, Piqueras no té cap malaltia greu, però es troba de baixa mèdica. Es troba en un moment delicat de salut i els metges han estat molt clars: necessita repòs absolut, allunyar-se de les seves tasques diàries i descansar. Tot fa preveure que no trigarà a reincorporar-se, ja que fonts properes a Piqueras han assegurat que no és una «malaltia greu», però necessita aturar-se.

El motiu de la baixa de Pedro Piqueras

Encara que soni estrany, l'ambient dels aires acondicionats del plató de Telecinco és el principal motiu de la baixa. Piqueras ha de mantenir la gola hidratada per poder recuperar la veu, una de les conseqüències de la seva baixa mèdica. És evident que sense aquesta, no pot presentar els informatius, de manera que necessita repòs.

La malaltia de Pedro Piqueras

A partir d'aquí, determinar quina és realment la malaltia que pateix ja forma part del terreny de les especulacions. Alguns mitjans asseguren que pateix laringitis, fet que no el deixa parlar ni tenir la seva veu habitual. Ara bé, el seu entorn no ho confirma, tot i que ara fa uns dies va patir un atac de tos en directe. 

Durant la notícia, Pedro Piqueras es disposava a donar pas a Maria Gutierrez, però la gola li va començar a donar problemes. Era evident que el presentador d'informatius estava intentant aguantar tot el possible per poder donar pas a la seva companya i, a poc a poc, la seva veu s'anava trencant fins a finalment acabar en una tos: «Perdó», es va excusar Piqueras, abans de seguir endavant i donar pas a la seva companya. Després de la connexió, va poder seguir amb l'informatiu sense incidències.

De moment, i mentre no es recuperi, el periodista Roberto Fernández ha estat el seu substitut.


Comentaris

envia el comentari