Catalunya Diari

Pedro Sánchez treu pit amb la vacunació

La setmana que ve un de cada dos espanyols tindrà la pauta completa

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha tret pit aquest dissabte sobre el ritme de vacunació a Espanya i ha assegurat que «la setmana que ve un de cada dos espanyols tindrà la pauta completa».

«Ahir vam complir una nova fita amb la xifra de 50 milions de dosis administrades i arribarem al 70% de la població vacunada abans que acabi l'estiu», ha aplaudit Sánchez en un acte del PSOE acompanyat del candidat socialista a la Junta d'Andalusia, Juan Espadas.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

De fet, el president espanyol ha carregat contra una oposició «derrotista i ominosa» pel que fa a la pandèmia i basada exclusivament a criticar tot allò que fa l'executiu: «Només sap dir una cosa, vagi-se'n senyor Sánchez, com ja van fer amb González i Zapatero», ha ironitzat.

Pedro Sánchez i Juan Espadas saluden la militància en l'acte del PSOE a Sevilla
Pedro Sánchez treu pit amb la vacunació | LleidaDiari.cat

Enmig dels aplaudiments de la militància

«Inclús m'han arribat a criticar que nomeni els meus ministres. Aquesta és l'oposició que tenim, la del no a tot», ha insistit en la seva crítica Sánchez. «Però mireu, us dic una cosa, allà ells amb la seva confrontació i crispació. Nosaltres a allò important i el que volen els espanyols: la vacunació, la recuperació i la modernització del país per superar aquesta pandèmia», ha reflexionat en veu alta el president espanyol enmig dels aplaudiments de la militància.

«Això és el que farem fins a l'any 2023», ha etzibat Sánchez, que també ha anunciat que en la pròxima conferència de presidents –prevista a finals de juliol- farem un pas endavant contra el repte demogràfic i aportarem 10.000 MEUR que seran una oportunitat per a tots els territoris.

«Igual que no es pot quedar cap persona enrere, tampoc es pot quedar enrere cap territori», ha puntualitzat el president del govern espanyol, que ha fet explícita la seva confiança que Juan Espadas sigui el pròxim president de la Junta d'Andalusia.

«Espero que aviat estiguis firmant decrets com a president de la Junta. Cal un govern amb ambició, visió i un projecte per a modernitzar Andalusia», ha conclòs Sánchez.


Comentaris

envia el comentari