Catalunya Diari

El campió del món en Sky Extra demana matrimoni a la seva parella a ‘L’entrevista 10’

El català Pere Aurell ha aprofitat el seu pas per ‘Esport Club’ per fer-li la petició a la seva parella, que es diu Ragna Debats i és la triple campiona mundial en Trail Running

Pere Aurell li va demanar matrimoni en ple directe a la seva parella, Ragna Debats
Pere Aurell li va demanar matrimoni en ple directe a la seva parella, Ragna Debats | TV3

Preciós moment el que es va viure ahir durant l’emissió de la secció ‘L’entrevista 10’ del programa ‘Esport Club’. El campió del món en Sky Extra, el català Pere Aurell, va fer una petició de matrimoni en directe que no s’esperava ningú i que va resultar d’allò més emocionant. L’afortunada, que va respondre afirmativament, és Ragna Debats, una holandesa resident a Catalunya que es configura, ni més ni menys, com la triple campiona mundial en Trail Running.

En Pere i la Ragna visitaven la secció ‘L’entrevista 10’

Durant la nit d’ahir, Pere Aurell i Ragna Debats visitaven el programa ‘Esport Club’ i protagonitzaven la secció ‘L’entrevista 10’, que és un espai de 10 minuts de duració on s’aprofita per conèixer breument els convidats. Per aquells que no sàpiguen qui són en Pere i la Ragna, es tracta del campió del món en Sky Extra i de la triple campiona mundial en Trail Running, respectivament.

Ell és català, i ella és d’origen holandès però confessa sentir-se «mig catalana». De fet, la Ragna va residir durant molts anys a Xerta, i l’accent que va adquirir allí va ser un dels principals responsables que en Pere es fixés en ella quan es van conèixer.

L’esport va unir en Pere i la Ragna

I com van iniciar la seva història d’amor? Doncs gràcies a les curses, ja que els dos són uns autèntics fanàtics dels esports que practiquen. La parella va coincidir per primera vegada en una concentració de la selecció catalana que tenia lloc a Moià, i van començar a unir-se més durant el trajecte que feien en avió per dirigir-se a una cursa que tenia lloc a Suïssa. Des d’aleshores, no s’han tornat a separar.

En Pere i la Ragna són uns apassionats de l'esport
En Pere i la Ragna són uns apassionats de l'esport | TV3

 

Així les coses, la parella va anar consolidant-se a la vegada que millorava la seva tècnica, i després d’uns anys de molts esforços i dedicació, per fi van aconseguir els resultats que desitjaven.

Actualment, ella és la «versió femenina de Kilian Jornet», i ha aconseguit esdevenir campiona del món en Trail Running fins a tres vegades. Ell, en canvi, va deixar enguany la seva feina de jardiner –un fet que va ser possible gràcies als patrocinadors– i la recompensa no s’ha fet esperar, ja que ha esdevingut l’últim campió del món en Sky Extra.

En Pere va fer una petició de matrimoni inesperada a la Ragna

Però les alegries d’en Pere i la Ragna no acaben aquí. I és que ahir, en arribar el moment del tradicional missatge sorpresa que reben els convidats de ‘L’entrevista 10’, la Ragna va preguntar-li a en Pere «què significa per a tu compartir la nova vida esportiva?», al qual el jove va respondre que, «per mi, ho és tot».

La Ragna es va emocionar profundament amb la petició d'en Pere
La Ragna es va emocionar profundament amb la petició d'en Pere | TV3

 

Ara bé, el moment més emocionant va tenir lloc justament després, quan en Pere va haver de formular una pregunta a la seva parella. Sense que ningú s’ho esperés –ni tan sols el presentador–, el campió del món va soltar la bomba: «És quelcom que tenim pendent, i... Et vols casar amb mi?».

 Aleshores, la Ragna es va emocionar profundament, però això no va impedir que fes feliç al seu futur marit i respongués a la pregunta de manera afirmativa. Visca els nuvis!


Comentaris

envia el comentari