Catalunya Diari

La cala de Sa Riera, a la Costa Brava, entre les millors 40 millors platges d'Europa

La cala de la Costa Brava és una de les 5 platges d'Espanya que entra en aquesta llista, publicada per The Guardian
La Platja de Sa Riera
La platja de Sa Riera és una de les millors d'Europa segons 'The Guardian' | Cedida

Un dels mitjans de comunicació més prestigiosos del món, 'The Guardian', ha fet públiques les que considera les millors platges de tota Europa. Els periodistes de viatges han recollit en una llista d'un total de 40 indrets, les millors platges i cales a partir de diversos criteris com la sorra, la gastronomia o l'entorn. No sorprèn que en aquesta quarantena apareguin 5 platges espanyoles, d'entre les quals una és catalana: la caleta de Sa Riera de Begur, a la Costa Brava. 

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

230 metres de llargada i 75 d'amplada

La platja d'Aiguablava
La platja d'Aiguablava és un indret imprescindible per a visitar a Begur | Cedida

 

Aquesta cala, que és de les més conegudes de la Costa Brava, és la més gran del municipi amb un total de 230 metres de llargada i 75 d'amplada. De sorra granada, la platja consta de servei de dutxes, WC, WC per persones mobilitat reduïda, servei de bany assistit per la Creu Roja, vigilància – socorrisme, accés per persones amb mobilitat reduïda, guingueta – terrassa – bar, serveis d’oci, un centre de submarinisme, i aparcament. És un indret imprescindible per a aquells que volen conèixer la zona de les platges de Begur com Aiguablava. 

 

Paral·lelament, La Concha (Sant Sebastià), El Rompido (Huelva), la platja de los Muertos (Almeria) i la platja de Poo (Llanes, Astúries) són les altres 4 platges d'Espanya que es troben en aquesta prestigiosa llista en l'àmbit europeu.  

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari