Catalunya Diari

El president de Vichy Catalan entra a la Reial Acadèmia Europea de Doctors

Joan B. Renart Cava és natural de Balaguer, capital de la comarca lleidatana de la Noguera

President de Vichy Catalan
President de Vichy Catalan | Vichy Catalana

Joan B. Renart Cava, natural de Balaguer (Lleida) i president de Vichy Catalan Corporation va ser investit el passat 11 d'abril acadèmic d'honor de la Reial Acadèmia Europea de Doctors en un acte celebrat a la sala d'actes de Foment del Treball de Barcelona, davant la presència de 200 persones.

El discurs junt amb la seva biografia es va entregar als assistents a l'acte, en forma de llibre publicat per la RAED. A l'exposar-se el seu pensament, a més d'una anàlisi sobre aspectes rellevants de la creativitat. També va incloure cites d'autors de la importància d'Alex F. Osborn, Koestler, Barron o Shockley entre d'altres. Durant el discurs, Joan B. Renart Cava va explicar aspectes rellevants de la «existeix a qualsevol situació i per a qualsevol assumpte i quan les persones tenen consciència del que és la creativitat, solen ser, des de llavors més creatives».

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

L'esforç per preservar els valors originals de Vichy Catalan 

Amb l'ingrés de Joan B. Renart a la RAED, la Reial Corporació ha fet valdre l'esforç per preservar els valors originals de Vichy Catalan per la salut, el medi ambient i la cultura junt amb la capacitat d'innovació. Per la seva part, Renart ha reconegut que «a l'ingressar en aquesta Corporació dedicada al coneixement, a més d'aportar la meva experiència als meus més de vuitanta anys, els hi asseguro que segueixo i seguiré fent preguntes».

El discurs va ser contestat pel Dr. Pedro Clarós Blanch, Doctor en Medicina i Cirurgia, en Farmàcia i en Neurociències (Ciències de la Salut) que va afirmar «Joan B. Renart Cava no és una persona qualsevol, sinó una figura destacada de l'economia de l'empresa catalana i espanyola, i més encara, una referència de relleu internacional que arriba a l'Acadèmia disposat a treballar i aportar des de la seva perspectiva d'Empresari, Economista i gestor tot el que pugui, que és moltíssim, per a posar-lo al coneixement científic de Catalunya i de la Ciència Internacional». La Reial Acadèmia Europea de Doctors és una corporació dedicada a la promoció de la investigació i el coneixement, que compta amb 14 premis Nobel entre els seus acadèmics d´honor.

 

Compromesa amb la defensa del prestigi del títol de Doctor

Des de la seva fundació, l´any 1914, la RAED ha estat compromesa amb la defensa del prestigi del títol de Doctor i ha vetllat per mantenir l´harmonia i la més estreta col·laboració entre els seus membres. Vichy Catalan és una aigua mineral natural carbònica que brolla de forma espontània a 60 °C amb el seu propi gas carbònic de la deu de Caldes de Malavella (Girona). 

Les seves especials propietats mineromedicinals i el seu inconfusible sabor l'han convertit en una de les aigües minerals preferides dels professionals de la restauració i dels consumidors catalans i espanyols, i en una de les marques més prestigioses del mercat mundial de les aigües minerals.

  

A més d´innovar en nous formats i productes, Vichy Catalan investiga des de fa molts anys com millorar la qualitat de vida i la salut de les persones. Actualment, Vichy Catalan lidera tres línies d´investigació: la digestió, la reducció del colesterol dolent i la prevenció de l'envelliment cerebral.


Comentaris

envia el comentari