Catalunya Diari

El president de Vichy Catalan entra a la Reial Acadèmia Europea de Doctors

Joan B. Renart Cava és natural de Balaguer, capital de la comarca lleidatana de la Noguera

President de Vichy Catalan
President de Vichy Catalan | Vichy Catalana

Joan B. Renart Cava, natural de Balaguer (Lleida) i president de Vichy Catalan Corporation va ser investit el passat 11 d'abril acadèmic d'honor de la Reial Acadèmia Europea de Doctors en un acte celebrat a la sala d'actes de Foment del Treball de Barcelona, davant la presència de 200 persones.

El discurs junt amb la seva biografia es va entregar als assistents a l'acte, en forma de llibre publicat per la RAED. A l'exposar-se el seu pensament, a més d'una anàlisi sobre aspectes rellevants de la creativitat. També va incloure cites d'autors de la importància d'Alex F. Osborn, Koestler, Barron o Shockley entre d'altres. Durant el discurs, Joan B. Renart Cava va explicar aspectes rellevants de la «existeix a qualsevol situació i per a qualsevol assumpte i quan les persones tenen consciència del que és la creativitat, solen ser, des de llavors més creatives».

 

L'esforç per preservar els valors originals de Vichy Catalan 

Amb l'ingrés de Joan B. Renart a la RAED, la Reial Corporació ha fet valdre l'esforç per preservar els valors originals de Vichy Catalan per la salut, el medi ambient i la cultura junt amb la capacitat d'innovació. Per la seva part, Renart ha reconegut que «a l'ingressar en aquesta Corporació dedicada al coneixement, a més d'aportar la meva experiència als meus més de vuitanta anys, els hi asseguro que segueixo i seguiré fent preguntes».

El discurs va ser contestat pel Dr. Pedro Clarós Blanch, Doctor en Medicina i Cirurgia, en Farmàcia i en Neurociències (Ciències de la Salut) que va afirmar «Joan B. Renart Cava no és una persona qualsevol, sinó una figura destacada de l'economia de l'empresa catalana i espanyola, i més encara, una referència de relleu internacional que arriba a l'Acadèmia disposat a treballar i aportar des de la seva perspectiva d'Empresari, Economista i gestor tot el que pugui, que és moltíssim, per a posar-lo al coneixement científic de Catalunya i de la Ciència Internacional». La Reial Acadèmia Europea de Doctors és una corporació dedicada a la promoció de la investigació i el coneixement, que compta amb 14 premis Nobel entre els seus acadèmics d´honor.

 

Compromesa amb la defensa del prestigi del títol de Doctor

Des de la seva fundació, l´any 1914, la RAED ha estat compromesa amb la defensa del prestigi del títol de Doctor i ha vetllat per mantenir l´harmonia i la més estreta col·laboració entre els seus membres. Vichy Catalan és una aigua mineral natural carbònica que brolla de forma espontània a 60 °C amb el seu propi gas carbònic de la deu de Caldes de Malavella (Girona). 

Les seves especials propietats mineromedicinals i el seu inconfusible sabor l'han convertit en una de les aigües minerals preferides dels professionals de la restauració i dels consumidors catalans i espanyols, i en una de les marques més prestigioses del mercat mundial de les aigües minerals.

  

A més d´innovar en nous formats i productes, Vichy Catalan investiga des de fa molts anys com millorar la qualitat de vida i la salut de les persones. Actualment, Vichy Catalan lidera tres línies d´investigació: la digestió, la reducció del colesterol dolent i la prevenció de l'envelliment cerebral.


Comentaris

envia el comentari